Det känns tomt...

Nu är snart den här dagen över och det har varit en jättefin dag på alla sätt och vis. Men nu känns det bara tomt och väldigt konstigt. Vad är det som har hänt och vart är det som händer efter detta liv.Frågorna blir många en dag som denna och tankarna bara snurrar runt just nu. Och när man sitter där i kyrkan så tänker på alla som andra som man också mist. Prästen idag var jätte bra och förklarade att man behöver inte sätta punkt, frågetecken eller utropstecken... utan i stället sätter man ett kommatecken eller ett kolon.. som att det (ändå) finns något efter detta. Och det vill man ju gärna tro. Jag tror att alla som försvinner i från oss hamnar på något fint ställe, även om man kanske inte hamnar i himlen uppe bland molnen som man trodde när man var liten. :) Dom har det bra där och har hamnat där utav en anledning.

Det behövdes helt enkelt en ängel till!

Nu är det bara att gå vidare.. även om det idag känns väldigt tungt. Har en oro kroppen som inte vill försvinna just nu, men det känns också väldigt skönt att jag då får vara nära mina nära och kära! Så tack alla som gjort denna dagen så fin!!




Den här låten behöver ingen förklaring.... Utan lyssna bara på den fina texten så förstår Ni!

Kommentarer
Elin

Jag beklagar verkligen sorgen Maria .... det är så svårt att säga hejdå till ngn man stått så nära. Men ni är fortfarande varandra nära, bara på ett annat sätt.

ha det bra, eller så bra du kan ha det helt enkelt. kram!

2009-04-25 21:45:42
URL: http://kvistelin.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0