Engångsgrill..

I går när jag kom hem efter jobbet bestämde jag och Classe oss för att gå ut i det fina vädret och grilla lite. Klockan vär rätt mycket, och visste ju att chansen fanns att solen skulle hinna försvinna innan maten blev klar. Men vi gjorde ändå ett försök.. å man kan ju grilla ute och sen åka hem å äta. :)

Classe gjorde i ordning några grillspett medans jag fixade en sallad.  Hämta några filtar å så ner med allt i väskan och dra!

Vi åkte ut till ett ställe, längs kanalen, där vi tänkte att : hit kommer ju inga... Vi fick igång grillen och väntade på att det skulle bli en bra glöd. Solen sken å det var hur härligt som helst... En liten stund.. för ganska så snabbt så förvann solen bakom träden och det blev lite kyligare... Men vi gav inte upp. På med spetten bara... vi kan ju ialla fall grilla dom här, och lite frisk luft har väl ingen dött av!?



Det händer inte så mycket på grillen... samt att stället vi trodde vi skulle vara ensamma på visade sig vara ett "skate hak"! :) Först kom två killar å började skata bakom oss i nån jävla stenramp som dom byggt upp å sen kommer en stor jävla van med ännu fler folk.  Vi kunde int ehålla oss utan började gapskratta. Efter det bestämde vi oss för att åka hem å grilla klart spetten hemma.

 


Men.. vi gjorde ändå ett gott försök å mysigt var det öven om det inte riktigt blev som vi tänkt oss från början.

Kommentarer
Jessica

Åh vad mysigt! :)

2009-04-03 10:09:50
URL: http://keckan.blogg.se/
Mia

Kecka: Ja, det var mysigt så länge solen var framme! Ha ha...

2009-04-03 10:11:47
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0