Glad Påsk då!!

Kuckelikuu....

Nu var det ju visserligen påskafton igår, men det är väl itne för sent att säga glad påsk för det!?!? :)

Sitter just nu hemma i (ett av) mitt gamla flickrum(man böt ju ett par gånger). har sovit hemma hos mamma och Olle i natt. Alltid lika mysigt att vakna upp och bli serverad frukost "här hemma" i Kga.

Jag kom hit i torsdags eftermiddag och då åkte jag raka vägen hem till storebor med familj. Där blev det grillning, lite vin och så en massa lek med barnen. Nice!! Och igår blev det ut på påsktur. Vilket väder... jag kunde till och med cabba ner. Ha ha... kändes lite löjligt först, men Amanda och Rasmus tyckte att det var roligt och efter att ha sett andra som också körde nercabbat så var det okej. Först åkte vi ner till mamma och Olle å sedan till Pappa, Anna-Lena och Erik. Erik blev sugen på en repa till stan. Han skulle till systemet å var itne riktigt körklar! :) så jag fick köra. Vi körde den pinsamma stilen å tog ett varv i stan innan vi parkera nere vid kulan. Träffade Jenny Eklind och våra kusiner Magnus å Mattis.Det var roligt att träffa dom. Sen åkte vi upp till Bråten för att lämna karin, Amanda och Rasmus. Efter det åkte jag ner till Strandkanten för att äta lite lunch med mamma och Olle. Shit va härligt det var där nere. Å speciellt igår när soln stekte så gött på en. :)

Tog en sväng förbis kusin Ullis och Petters nya hus.. där var hela tjocka släkten och några till. Hälsade lite snabbt på ullis och Walter och så Marie Söderström som jag inte sett å år och dar. :) Det blev bara ett kort besök då dom skulle grilla korv, så dcet får bli ett besök till där snart så jag får se hur det ser ut inne. Det blir nog super fint tror jag.

Idag är det middag hos pappa och innan dess hade jag tänkt sola ltie å försöka hinne med och träffa Helena min vän!! :)

Just ja.... icke att förglömma... Mest för att Classe ska se vad duktig jag har varit... ha ha.. Nu har di tom fått bildbevis vis mms. JAG.... JAG... tvättade bilen igår. Inte dåligt måste jag säga.. är rätt stolt faktiskt. Nu är den prick skitfin! Glänser som aldrig förr. :) det Ni!!

Nä, nu blir det solen i ett par timmar.. eller kanske någon timma.. för sen får jag nog börja göra mig i ordning.

Ja ja.. Glad Påsk i alla fall. Härligt att vara tillbaka i Karlskga för en liten stund!! 

Kommentarer
Elin

MYsigt :) Jag gillar att åka till Karlskoga då & då:) tur att jag har så nära :P hihi kram glad påsk!

2009-04-12 10:18:24
URL: http://kvistelin.blogg.se/
Linda

Men bara för en liten stund :) Karlskoga är väl en fin stad;)

2009-04-12 20:22:40
URL: http://lindamagnus.blogg.se/
Classe

Jag måste säga tack och bock för tvätten!! Undrar också om det var en hemsk upplevelse??

2009-04-12 22:13:43
Elin

Ja jag vet :) där fock dom jäklarna ;) hon var grym:) kramkram

2009-04-13 00:08:01
URL: http://kvistelin.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0