Hej! Har Ni några raketer här???

Nu är halva veckan gjord å mer därtill kan man säga, eftersom att det är ledig på fredag. I morgon blir ingen långdag heller hoppas jag.

Vet Ni vad då. Klockan 06.00 i morses var  det jag som knatande iväg till simhallen. Jag trodde ärligt talat att jag skulle skita i det, men har jag bestämt mig så har jag! Trött var jag, men väl där gick det bra. Var såklart himla tungt å jobbigt, men vilken start på dagen. Efter det tog jag ett litet besök hos solariet också! :) 

På eftermiddagen idag åkte jag och Anneli ut till Saab för att gratta Gunilla som fyller år på fredag.  Jag ska inte va så taskig och tala om hur mycket. Det räckte väl med kortet.. eller vad säger du Nilla?? Fast det var rätt snällt ändå tycker jag. :) God tårta serverades och present överlämnades.

Efter det stack jag ut till överby för att fixa lite grejer.  Bla skulle jag köpa lite raketer till påsk tänkte jag. Ha ha.. Till saken hör nu att, jag idag, gjort mig till lite extra och var iklädd knälång svart kjol, en svart kappa, högklackade skor å råsa halsduk med matchande väska.  Lite sådär vårchick Ni vet... *ler*

Utanför affären stod en stor raket å jag tänkte att här måsta  det ju vara. Jakt å fiske stod det utanför..å ja in. Hummm.. blickar runt ltie snabbt, då jag känner mig lite obekväm helt plöstligt bland ca 10-15 grönklädda killar som stod där inne i en klunga. *phu* Rör mig lite graciöst in (då  jag var jävligt trött i fötterna) i butiken för att titta om det är lite längre in. Nä..inte där heller... Faan.. ska jag gå ut härifrån nu eller. Rör mig lite sakta fram mot kassan där alla står och ser mig lite om. Ena butiksägaren frågar. Ska du också ta jakt licens och ser lite frågande ut(som om..du har nog gått fel lilla vän).

-Njae.... sa jag. Jag tänkte bara höra om Ni har några raketer här??Har hört att det ska locka älgarna. :) han tittade lite nervöst på mig (för att se om jag var allvarlig... jag var ju ändå tjej) innan han börja skratta lite. Jorå.. visst har vi raketer.. kom med här ska du få se! Å ja.. bak i lagret fanns dom, så det var inte så konstigt att jag inte hittade några.  Med mitt partypaket under armen å handväskan på andra, trippade jag ut i mina svarta pumps. Nu kollade det samlade gänget ännu mer. Ha ha.. Dom tänkte nog att: Den tjejen var det krut i!! ha ha.. förstod Ni den?? Klart Ni gjode!!

Nej.. nu blir det lite tv tittande å sen sängen...Självklart blir det lite koll på hockeyn också.. Hejja Färjestad!!!


Kommentarer
Linda

hahahaha,kan tänka mej att de fick lite att fundera på när du klev in där =) Men de hade ju raketer iaf, var tur för din del :)

Duktigt att gå iväg och simma så tidigt!!

Önskar en trevlig påsk helg! :)

2009-04-08 21:01:22
URL: http://lindamagnus.blogg.se/
Anonym

Tur att du inte skrev ut att jag fyllde 28... :)Det hade varit jobbigt..Närå, det var jätteroligt att ni kom upp till mig och grattade! Uppskattas verkligen! Å smycket kommer sitta som en smäck på fredag, I promise. Förutom din vårchicka klädsel så var du jäkligt snygg i håret. Jättefint! Så, slut på fjäsket....Ha en go kväll och en go skärtorsdag så ses vi om inte annat när Mr Bean fyller 28...

2009-04-08 22:03:34

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0