Sista dagen i Chaerlswoooood...

Jag är himla dålig på att uppdatera mig när jag är i karlskgoa har jag märkt. :) Men det är så mycket annat skoj som skall hinnas med när jag är här, så bloggandet får komma i sista hand.

Nu är i alla fall påsk ledigheten över och jag ångrar INTE att jag åkte hit. Jag var ju lite kluven först, men åkte ju till slut hit ändå! Typiskt såklart att Classe ska vara ute när man är ltie långledig, men å andra sidan så får jag ju vara hemma hos familjen, vilket är minst lika bra. Och om två veckor är jag här igen.. dock inte för några roligheter. :( utan för att gå på begravning. Känns inge roligt alls, men man får inte tänka på det nu, utan ta det när det kommer.

Då blir det en 4 dagars vecka i vecka igen då. Härligt. tror att tiden kommer rusa förbi å vips så är det helg igen. Och ska detta fina väder hålla i sig så är de tju ännu bättre. :)

Nä, nu ska jag packa lite så allt är i ordning när jag ska åka  hem i morgon bitti. Sen blir det pannbiff,potatis, stekt lök å hemmagjord brunsås. Fatta vad gott eller! :)

Förresten... har fått ont i halsen också... Det är skit.. men jag hoppas att det går över!!

Hej så länge...

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0