Sol = Lycka


Åhåå vad det är härligt att solen äntligen kommit fram. Har haft en sådär härlig fredagskänsla hela da´n idag. Började förmiddagen med massage.. sen till Oscar, vår kompis, och tittade på hans kontor. Har lovat länge att åka dit och titta hur han har det. Mycket trevligt å tack för titten Oscar.. kommer gärna förbi igen innan du flyttar! :)

Efter det blev det lunch med Gunilla på jobbet. För er som inte vet, så sitter inte vi på samma ställe, så av den anledningen försöker vi då och då att planera en lunch tillsammans. Alltid lika trevligt och mysigt att träffa dig vännen! :)

Eftermiddagen på kontoret blev rätt lugn också då vi inte var så många kvar.Gjorde ett litet ryck i pappershögen och sen blev det en sista eftermiddagsfika för att sedan ta helgen.

Har nu suttit ute på gården i brassestolen och läst bok i solen. Hur skönt var inte det då.. Tyvärr färsvann den nu bakom huset för en lliten stund sen. Kan ju gå ner till kanalen, men då Classe och svärfar håller på med tavlan vi köpte i Rio, så blev jag nyfiken och gick in.

Nu blir det en kall öl och så får vi väl se vad som händer. Classe åker ju i morgon, så det får väl bli en myskväll hemma, med lite god mat å lite vin! :)

Ha en bra fredagkväll!

Kommentarer
Nilla

Tycker också lunchdejterna är mysiga! Många goa skratt och det är såååå gött!

Kram på dig!

2009-04-06 12:49:42

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0