Söndag kväll

Då är det över och jag får tacka Karin och Helen för att helgen avslutades bra i alla fall. :) Vi hade mycket trevligt och fick många skratt.

Vi åkte tillbaka till Trollhätan i går förmiddags och efter ett par kissstopp, ätstopp å systemstopp, så var vi äntligen framme efter 4 timmar. ha ha.. va fan hände.. körde vi som kärringar eller?? Det tar annars 2 timmar å en kvart typ. Ja ja... väl framme så åkte vi ut till överby köpcentrum å shoppade lite. Jag köpte bla den där kjolen jag skrev om i förra vekan när Jessica var här. 600.- fattigare kunde man ju lika gärna shoppa lite mer, så det blev ett par svarta pumps och en ny tvålkopp också!

Lite fattiagre men mycket glada stack vi till Ica Maxi för att inhandla kvällsmaten. Det blev räkor som vi marinerade å la på grillen. Till det blev det lite småplock tillsammans med bröd och hallomi. Helen hade hört att det skulle v ara gott att grilla rödbeta. Färsk sån alltså... Å ja.. Ni kan ju fråga henne om det smakade bra. Ha ha...

Några glas rödvin senare blev det dags för stålverket att få finbesök. Mycket roligt och vi körde stenhårt på dansgolvet. Idag har det varit rätt lugnt. Vi har kollat på repriser av bla robinson,talang och spårlöst och mellan detta även fått lite luft och mat i magen. Det blev tre olika rätter från Lai Thai.. Å som jag har saknat dom. Dom har nämligen vart i Thailand ett par veckor nu och eftersom dom är min favo thai här i stan så har dom varit saknade. Det smakade ljuvligt som vanligt!

Nu är det tv tittande som står på schemat.... Ha´re gött..igelkôtt....som min arbetskamrat Nilla säger...

Hon ska förresten åka till Kreta på torsdag..det lilla äcklet!! ;) Det gillar vi inte!! Hennes födelsedagspresent , by the way, från hennes Niclas..Sicka killar vi har!! :)

Kommentarer
Det lilla äcklet

Hehe....Kreta, here we come.....tzatziki (hur stavas de'rå), oliver, lantbröd, Mythos, skaldjursplattor, grillplattor, solstol, sand, vatten, slumra, vända på steken, illrosa.......you name it, I'll have it....:) Niclas kände nog en VISS press att köpa nåt najs efter han hörde om Classes present till dig. Får komma ihåg att tacka classe nån gång. Å dig för att du fyllde jämnt samma år som jag...

2009-04-27 12:15:24
Jessica

Åh du köpte kjolen :) den va mkt fin!!!

2009-04-28 08:53:10
URL: http://keckan.blogg.se/
Mia

Nilla: Ja ja ja... Du kian ju sitta där och skryta att du snart ska se ut som en sär gris!! ler Själv har jag det bra här i min ensamhet. Classe kommer inte hem som planerat heller, så livet är på topp just nu! :)



Kecka: Jajjamen.. Tack!! Den fick det bli!

2009-04-28 08:55:40
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0