I'm back...

..In Trollywood.

Satte mig i bilen strax efter kl 06.00 i morses å stack hemåt Trollhättan igen. I stället för att å´ka den vanliga vägen över Åtorp, så skoja jag till det lite för mig själv å åkte övr Björneborg. Den vägen var huuuuur  länge sen som helst jag åkte. Om man nu inte räknar med i lördagas, då vi tog en sväng till Otterbäcken.... och det var då jag kom på att jag skulle prova den vägen hem. Humm.. vilket utlägg om en liten väg lixom. :) 

Jaja.. i alla fall så var det ärtt skönt att slippa den kurviga smala skogsvägen å åka en lite större väg i alla fall. MEN.. som vanligt så ligger der ju alltid några störande bromsklossr i vägen när man är ute och kör bil. Okej.. Lastbilarna kan ju inte råför så mycket att dom är jobbiga.. så är det ju bara.

Men dom jag blir IRRITERADE  på är dom som kör i lägre hastighet än vad som visas, samt att dom VÄGRAR att gå ut å lägga sig i väggren när dom ser att folk vill om .

Idag har jag vart en jobbig jävel å legat i "röva" på flera stycken. Något som jag själv HATAR.... Men här måste även tilläggas att jag inte kör som en dåre, utan kör som normala människor ska göra. :)

Men men.. jag kom fram som vanligt å nu börjar irritaionen att släppa något!

Ha en skön dag!

Kommentarer
Karin

Hahaha

Jag e oxå sån...ligger ganska nära!

Hatar folk som fis-kör...

Nä lite tung högerfot men peppar-peppar har jag bara fått en fortkörningsböter :)

2009-08-18 01:47:28
URL: http://lillak24.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0