Mat mat mat..


Lite måndagslyx...

Nu har vi precis kommit hem från en liten tur med bilen. Har varit och hälsat på våra kompisar Alex & Charlotte som köpt hus här i Trollhättan. Jättekul å se, å det kommer att bli så mysigt där för dom.

Nu ska jag bara kolla lite på tv, plastikdoktor 90210, på tv400. Tycker att det är lite kul med program där folk ändrar sina utseenden. :) Men sen blir det sängen, så jag orkar upp i morgon.

Classe sticker till Norge i morgon för en säkerhetskurs, och kommer först hem på fredag kväll igen. Trist men ett måste. Jaja.. jag klarar mig.. men det är så tråkigt eftersom han inte ens hunnit varit hemma en vecka än. Men men.. vi får hitta på något kul när han kommer hem i stället. :)

Ja.. vi lagade ju lite mat förut när C-H kom hem å då vi hade lite skaldjur kvar från kusten igår, smällde vi ihop en skaldjurspasta. Mycket gott.. hade inget recept, utan bara tog det vi hade...vitlök, lök, chamoinjoner och paprika. Turkisk yougurth, cilisås, sambal, curry och så salt, peppar och så fullkornspasta. Lätt som en plätt..snabbt och gott!


Hungrig... anyone???


Kommentarer
storebror

var är skaldjuren i skaldjurspastan det var ju en massa andra grejer men inga skaldjur

2009-08-25 10:31:32
Mia

Fredrik: Jaja.. men jag skrev ju skaldjur från igår.. Petnoga där!! :) Men okej.. räkor och kräftor skulle det vara i också.. men det kan man ta efter behag! :)

2009-08-25 10:42:49
URL: http://miapiafias.blogg.se/
storebror

men lilla syster då kan man inteskriva att det är en skaldjurspasta om det inte skaldjur i då måste man skriva att det är en vanlig pasatasås så deså

2009-08-25 11:22:41
Mia

Vet att du bara driver med mig.. Men okej.. ska vara MYCKET noga med vad jag skriver i mina recept nästa gång, så att DU fattar! ler

2009-08-25 11:25:00
URL: http://miapiafias.blogg.se/
storebror

vadä driver jag jag menar fullaste allvarär det en skaldjurspasts så är det skaldjur i annars är det en pastasås föestår du lilla gumman

2009-08-25 15:48:32

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0