Min dag

Ja, dagen började ju inte så bra som Ni vet. Som jag laddat för att gå och och simma i morses.

Men tji fick jag. :)

Grejen var den att Älvhögsborgs hemsida låg nere i går..men hade den funkat, hade jag vetat om att basängen skulle vara stängd denna vecka. Men men.. vi får ta och gör om och göra rätt i nästa vecka istället.

Så eftersom det inte blev någon träning i morses, så var jag ju tvungen att aktivera mig lite efter jobbet i stället. Första gången på flera månader faktiskt--.. förutom "powerwalken" som jag kom igång med innan jag bröt foten. :( Men det räknas inte...

Hur som helst, så bestämde jag mig för spinning. Har ju tänkt att det är minst belastning för foten... om man jämför med Step och Aerobic å så... Å vad det gäller belastningen på foten under passet, så gick det faktiskt bra. Jag orkade runt med tramporna och jag kunde även vara med å stå upp hela tiden. :)

MEN....

Statan i gatan va jobbigt det ÄR!!!! Jag hade nästan glömt bort det... *phu* Man förstår ju varför man inte går tillbaka dit efter första gången...Men jag vet ju att det blir bättre, så jag ska försöka att hålla i detta nu. Får gå ut lite försiktigt med baspass och lite kortare pass på 45 minuter... för att sedan öka till 55 min.



Nu är det lite tv tid för min del..  Lyxfällan, Bachelorette och Försunnen på tv4 plus. Det blir en del "zappande" men det är jag van vid. :)

Men nu fick jag se att lyxfällan var en repris på ett avsnitt som jag redan sett.. så nu är det "bara" två kanaler att zappa mellan. :)

Trevlig kväll!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0