Ordbajseri...

Sitter och väntar på att Classe ska komma hem så att vi kan käka. Han är och hjälper ett par kompiar att flytta så man vet aldrig när han dyker upp.

Ja, varför är inte jag med och flyttar då... Jo.. för dels har jag jobbat, och efter det var jag tvungen att gå till sjukgymnasten och träna min stackars fot... å sist men inte minst, så pallar inte min fot att springa upp å ner i trappor med tunga grejer. Så därför är inte jag med och hjälper till!!

Balansen är i foten har kommit tillbakla nästan helt och hållet och det känns skönt. Men jag har lite kvar gällande styrkan, när man "skuter" i från med foten. Inte så lätt att fatta om man inte vart gipsad själv någon gång. Men tänk er såhär då!

Att ställa sig upp på ett ben å sedan gå upp på tå.. det är ju inte så svårt... Nej.. men har man haft en bruten fot, så är det inte så lätt.. å det är det jag nu ska försöka träna upp igen. Sjukgymnasten sa att det räckte om jag kom tillbaka i nästa vecka och så ska han även kolla om vi kan "avsluta" mig. Det vore ju toppen tycker jag, för då kanske jag kan ta tag i det riktiga träningen så småningom! Har ju min PT som jag måste kontakta.

Alltså.. jag har verkligen inget alls vettigt att skriva här just nu, så jag tror jag lägger ner detta för stundn... å nu ringer telefonen också....

...Det var C-H..han är påväg hem nu...Gött!!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0