Radisson Plaza Hotel

Bubbelrosé måste man ha när man kommer fram. :)

Ja, då var viäntligen framme då! Trots GPS så körde jag naturligtvis fel... men anledningen var den att jag ALDRIG slog på GPS:en.. :)  Å egentligen körde jag inte fel... för jag kom in till Oslo och centralstationen... där hotellet ligger, men jag skulle ha stannat innan Oslo för att hämta upp Classe.

Men Johan, soj han åkte med, var juste att åka in å lämna honom, så det blev allt bra ändå. Men några svordommar å sura samtal till Lext blev det. Haha..  Man blir ju även lite smått nervöst när man ska igenom vägtullarna samt den riktiga tullen. hade dessutom med mig lite vin och öl... Som man ju faktiskt INTE får ha med sig. Men killarna i tullen log lite åt mig å vinkade förbi mig. *phu*



Nu är vi i alla fall på hotellrummet å njuter av utsikten (på 19:e våningen) samt ett glas rosa bubbel. Badkaret fylls upp.. å ja.. det är här ska bli så gött. Hotell is the shit!!!

Efter att vi gjort oss i ordnig tar vi taxi till C-H:s bror + tjej för lite trevlig middag. Sen få rvi väl se vad kvällen har att erbjuda. Utgång lär det ju bli i alla fall.

 

Ja, såhär har vi det.... härligt måste jag säga... :) Sånt här måste man unna sig lite emellanåt faktiskt. Eller vad säger Ni??

Kommentarer
Nilla

Jamen guuud va härligt!!!!! Njut till tusen och ta hand om varandra!!! Kram!

2009-08-28 21:19:15
Karin

^h va härligt!

Vill m bo på hotell :)

2009-08-28 23:31:04
URL: http://lillak24.blogg.se/
storebror

jag hoppas för classes skull att du inte går omkring o är norsk jente ha de så kämpe gött

2009-08-29 00:46:18

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0