Glöggisch..


Sitter och kollar på Paradise Hotell och har avjutit lite glögg. Mysgott.... :) Det var äna skönt att sätta sig ner lite. Det har nämligen gått i ett efter jobbet.

För det första så kom jag inte iväg förens runt 18.00 från jobbet... Gick direkt till bilen och skulle åka å storhandla. Trodde vi ja!! Det gick itne ens att låsa upp bilen med larmknappen. Vi fick ta oss in genom den vanliga nyckeln, men nej... bilen ville verkligen inte starta!! Det är då man ger upp å bara vill skita i saken å hoppas att nån annan löser problemet. Men så blir det ju aldrig.. Så det var bara att gå hem å ringa in lite hjälp. Tack vare Classes pappa och vår förra lägenhets nya ägare.. startade bilen på ett kick igen. Av ngon anledning så hade batteriet laddat ur sig.. Hoppas bara att det var en engångsföretelse. Iväg kom vi i alla fall å när vi väl kom hem med alla kassar, kom vi på att vi skulle frosta av frysen...


Som Ni ser var det dags att frosta ur här...

Samtidigt som dett gjordes var vi ju tvugna att få i oss lite mat också... och efter det.... ta reda på allt vi handla å lägga in i skåp,kyl, frys och skafferi... Och ja.. strax efter 21.30 satte vi oss i soffan... och nu känner jag att det snart är läggdags också!

Så god natt alla!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0