Vila

Jahopp... Det var den frukosten det!!!

För över en timma sen så tänkte jag att jag skulle gå upp och göra mig lite mysfrukost, lördag som det är. Felet jag gjorde var att jag råkade öppna ugnsluckan för att ställa in en form där. Fick syn på en brun fastbränd fläck på botten och började genast att skrubba...

Tyvärr slutade det inte med fläcken.. Jag har nu gnott hela köket i över en timma... och trots detta slit, så syns det inte något direkt på utsidan, utan alt ser ut som vanligt.  :( Men i mitt samvete så känns det skönt, för nu är det i alla fall renare i de flesta vrår än vad det var tidigare. Har dock en sak kvar, å det är att rensa lådorna... Men det tar jag en annan dag.

Tanken i dag var att ev. åka till Gbg å gå på liseberg samt bo kvar där. Men med detta väder så känns det sådär faktiskt. I stället tror jag att vi tar å baka lite lussekatter och dricker glögg. Mys på hög nivå det. Kanske tar å ställer upp en tomte eller två också.. för att få liiiite julstämmning i alla fall. :)

Kanske var dumt att köra en storstädning i köket, när det snart kommer se ut som ett kaos igen... Bäst jag lägger ut en före bild, så jag kommer ihåg hur det såg ut innan vi började med julbaket! :)


Rostfritt i all ära....men det är fan ett heltidsjobb att hålla fint..och här har det fuskat ser jag. :)

Nu ska jag ta på mig lite kläder och gå iväg och sola...Och när jag nu tittar ut genom fönstret, så börjar faktiskt molnen att skingra sig å solen börjar titta fram. :) Kanske blir det en fin lördag ändå´rå!?

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0