Grejer som gått sönder..


Här bor vi!!

Här har det inte varit mycket aktivitet under helgen som Ni märkt! :) Anedningen till det är att jag lyckats ha sönder sladden som man laddar datorn med. (Hur fan man nu lyckas med det)??? Då datorn typ är hundra tusen år gammal (jag blir nämligen lämnad med det sämsta tänkbara hemma) så finns inte sladden att köpa i orginal. Skulle därför få köpa en universalsladd för ca 500:-, vilket jag kände sådär för. Så jag sket i det. MEN.. då hade ju faktiskt  Janne.. (Classes pappa) en sån sladd.. Så nu kan jag ut å surfa igen.. :)

Har även lyckats att ha sönder min mobil sladd också... Den satt fast under sängen å jag drog i godan ro tills det tog stopp å jag typ snubblade bakåt.. Å där stod jag med själva adaptern i handen bara.. Sladden låg kvar på golvet. Ja ja...tänkte jag.. jag har ju fortfarande billaddaren.. Men sen kom jag ju på att JAG KÖR JU ALDIRG BIL... Ha ha.. händer väldigt sällan då jag ju har allt i närheten av där vi bor, Jobb, sta'n å affärer...Det blir liksom inte så myckt åkandes då! Så jag får väl köpa en ny då! Men i går så löste det sig.. var ute på tur med Mattias å Vera i går. VI åkte Dalsland runt.. å då fick jag min mobil laddad! :) Så nu kan jag vänta lite till. Laddare brukar mann ju ha ett gäng där hemma.. men detta är ny nokialaddare.. så dom gamla funkar inte.. så typiskt... för dom med "tjockt" hål har jag miljaders av. Ja ja.. Det var mina sladd problem.

Vad har jag gjort i helgen då! Ja, inte blir det ju som mna tänkt sig i alla fall. I fredags skulle jag ju bara va hemma å ta det lugnt. Men det blev till att åka ort till ett par kompisar och dricka ltie öl å tjöta lite.

I lördags så blev det lite städning, långpromenad å solning.. Sen var det slappning framför tv:n som gällde.

Och igår söndag så åkte vi ju ut på en liten bil tur. Då vi åkt igenom Billingsfors och Bengtsfors där filmen Offside spelats in var vi tvugna att åka hem å kolla på den. Jag hade nämlgien inte sett den... och den var ju skitbra. Skrattade typ hela tiden. Klockren lättsedd svensk film. Rekomenderas om man vill skratta lite. Efter det blev det Mia & Klara..tätt följt av Beck!

Men sen var det sovdags för lille Mia.. å nu är vi här.. Måndag! Styrelsemöte i kväll igen. BORING!! Men men.. så är det. Hoppas på att det är fort över, men det kan jag väl glömma, för vi ska gå igenom årsredovisningen idag... *Blä*

Avslutar med lite bilder från min promenad i snöovädret i lördags... (syns inte så bra på bilderna med jäklar vad det blåste å snöade)

       

På bilderna visas en osminkad/ohärlig Mia.. men man kan inte alltid vara skitsnygg... å det vita huset på andra sidan kanalen är där vi bor! :)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0