Världen är liten...

...eller kanskeska man säga.... Sverige är allt bra litet!!

Jag var med om en så sjuk grej igår på jobbet... Eller så sjuk är den väl kanske inte, men ändå himla häftig.

Det var så att jag skulle ringa till en leverantör i går och fråga lite om en faktura som vi fått.  I luren svara en kvinna med sitt för och efternamn...  Å redan här börjar tänka för mig själv att: -Varifrån känner jag igen denna röst och detta namn?? Vi fortsätter att prata lite och reder ut fakturan och precis innan vi är klara så bara måste jag fråga henne om hon är den jag tror det är.

Så jag frågar igen om hon verklgien sa det namnet hon sa och om hon någon gång jobbat på huvudkontret på Tele 2 i Sthlm någon gång. Och jajjamen.. det hade hon gjort. Jag presenterade mig och berättade att jag då vart där en hel del hos henne och hennes kollegor när jag jobbade på CIS i Karlskoga. Hon kom ihåg mig å frågade vart jag befann mig nu och så oratade vi en stund! Ha ha.. så himla roligt!!

Här sitter jag på ett helt annat företag (å har jobbat på flera andra innan) å ringer ett nummer till en kundreskontra, där i stort sett vem som helst kunnat svara.. och så svara just hon.. som ju  också bytt jobb och flyttat på sig...

Ja, det är så man blir knäpp ibland.. och sånt här händer hela tiden tycker jag. Häftigt!! 

Varför  jag kände igen henne var för att  hon har ett efternamn som en kändis( och faktistk är plastmamma till denna kända modell/skådespelare) som inte är speciellt vanligt + att jag kände igen hennes röst och dialekt.. Riktig sån stockholmska.. PLING sa det i mitt huvud och jag tänkte att det bara MÅSTE vara hon. Tur att jag frågade i slutet, för annars hade jag fortfarande suttit här och grubblat.. Ha ha...

Ja.. sverige är litet.....

Kommentarer
Jessica

hehe...sånt där är kul!

2009-02-19 15:08:46
URL: http://keckan.blogg.se/
Marre

Sånt där är helt sjuk.häromdagen kom det in en tant på mitt jobb och berättade att hon hade köpt ett bord som kom ifrån oss på blocket (jobbar i en möbelbutik)och när vi hade pratat en stund kom vi på at det var mitt gammla bord som jag en gång tidigarer sålt som hon nu hade köpt!kul va?!

2009-02-19 23:20:55
URL: http://singelblogg.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0