Samtalet mitt i natten!

Jo, såhär var det!

När Classe gick upp så vaknade ju såklart jag. Vilket inte gjorde så mycket, då ju jag har rätt så lätt att somna om igen. Å grejen var den att jag kvällen innan sa att : Åhåå va gött det ska bli när du går upp för en gång skull före mig och jag får ligga kvar. :) Tror Ni man hatar att gå upp på morgonen när man göttar sig åt att andra måste gå upp tidigare.. Ha ha.. Men det är det bästa jag vet att vakna tidigt å så få somna om igen...

Jaja.. jag vaknade till lite där i alla fall å var precis påväg att somna in då hemtelefonen ringer. Jag blev inte så rädd just då, eftersom jag trodde att det säkert var Carl-Johan som skulle höra om Classe var påväg. Men så fick jag se att numret inte stämde. Men jag svarade ändå...

Jag hörde att det inte var någon jag kände igen + att personen i telefonen änna andades lite tungt. Jag frågade vem det var och fick till svar att det var Eklund. Jag tänker direkt på vad han hette som mördade Engla. Och insåg att han ju också heter Eklund. På en sekund hann jag tänka att det alltså kunde vara hann.. å  att han hade rymt.. eller ringde han från fängelset soch skulle hota mig??!?!  Jag vet.. det låter ju helt sjukt, å varför skulle han ringa hem till oss?? Men alltså.... Tänk Er själva.. Kl var 04.00 på morgonen.. Classe var inte hemma.. det var mörkt i hela lägenheten och jag är mörkrädd och det är min mardröm när det ringer sådär på natten. Klart att tankarna börjar rulla i huvve på en.

Jaha fortsätter jag.. och då säger gubben.. Ja, dom kallar mig det i alla fall. Jag bara what?? Vad är detta är för nå't egentligen... Jag säger att han måste ha ringt fel, men då svarar han bara:- Jasså?? 
Tänk Er nu att han oxå andas väldigt tungt och att jag nu börjar bli rätt så nervös. Står det någon utanför oss som har sett att Classe åkt?? Är det nån som ska göra inbrott.... ja. tankarna for runt å jag bara väntade på att jag skulle höra ett kras från undervåningen. Men jag försökte ändå samla tankarna då jag efter stund tänkte att han lät lite berusad. För vem ringer sådär tidigt på morgonen??

Jag frågar vad han vill för nå't och får till svar att det är inte mycket han vill här i livet längre. Ärligt talat.. va blir det... nu är det nån som ska ta livet av sig tänker jag. Herregud.
Jag fortsätter och säger att han måste ha ringt fel... Jasså säger du det säger han då.. Ja, vilket nummer skulle du ringa.. och bla bla bla.. Efter ett tag kommer det kommer det fram att han skulle till sin son. Men tro inte att han hade avsikten att lägga på för det. Nä.. jag fick säga att nu lägger jag på och att han fick prova igen.

Sen när jag lagt på var ju jag så uppe i varv att jag minsann inte kunde somna om. Fick ringa till Classe å berätta vad som hänt.. men han kunde ju inte komma hem , då han var påväg till landvetter.  Men han försökte ju i alla fall lugna mig å sa att det bara var någon som ringt fel. Men jag blev inte lugnare för det.. jag var tvungen att kolla upp vem det var, å tog mod till mig å gick ner å slog på datorn för att söka på hitta.se Jag fick upp namn å gata och fick se att det var en i Trollhättan. Kom ju på att han babbalde upp vilket nummer han skulle rngt egentligen.. men det kom ju inte jag i håg.. Tänkte annars kollat upp om det stämde det där med att han skulle ringa sin son...

Hur som helst.. Jag gick upp igen.. men tände först alla lampor på nedervåningen.. :) Tände i köket och i sovrummet och slog på tv:n. För Ni vet att när man blivit lite skrämd sådr så hör man ju hur många konstiga ljud som helst. Framåt 06.00 somnade jag in å vaknade sen av att Classe rinde mig vid 07.40. Då var han snart hemma igen.
Väl hemma så kollade han upp numret som jag ju då hade sagt till honom när jag ringde..  Och slutet gott allting gott.. Det gick till en kille med samma efternamn, så han hade ju bara ringt fel.Men då tyckte jag i stället synd om honom. Han mådde förmodligen inte så bra å behövde väl kanske bara någon att prata med... å jag var helt otrevlig och bara la på. Men jag var ju rädd!!

Ja ja.. jag hoppas att han fick tag på sin son till slut och att allt löste sig...

Ja.. såhär i efterhand så var det ju inte så farligt.. men då ju jag är mörkrädd och lätt hetsar upp mig själv så kanske ni kan förstå att jag var lite rädd i går morses..??? :)

Kommentarer
lara

hejhej! har du något tips om vad vi ska skriva om i bloggen eller hur vi ska göra för att få den intressantare?



skriv till oss nu! kommentera :)



http://larajad.blogg.se

http://larajad.blogg.se

http://larajad.blogg.se

http://larajad.blogg.se

http://larajad.blogg.se



PUSS & KRAM <3

2009-01-16 16:45:54
URL: http://larajad.blogg.se/
Mr. Lönning

Tjena:-) bra blogg du har :) , helsa claes ;)

2009-11-12 18:11:10

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0