Vilken jäkla skitstart...

Åhåå vilken morgon.

Har precis haft en såndär morgon som man helst är utan. Ingenting har gått som det skulle... även om det började bra med att jag för en gång skull kom upp då klockan ringde.

Men sen gick det bara utför... Håret blev en katastrof.. å jag höll på med det alldelse för länge.. å redan där förstod jag att denna dagen kommer att vara helt förstörd. Det fortsate med kläderna... det fanns ju fan inte ett klädesplagg som passade idag heller. Min garderob är katastrof.

Det slutade i alla fall med uppsatt hår å diadem.. vilket jag passar sådär i, men det skiter jag i nu. Å ja.. kläderna blev några gamla trasor som låg i garderoben och som såg okej ut. Men jag skulle verklgien behöva göra en renovering i garderoben å köpa en massa nytt. Ska bara gå ner ett par kilon först.

Det är sånna här dagar som ska göra en peppad på att träna.. å just nu känns det som at jag skulle kunna köra ett boxing pass i flera timmar, men oftast så blir man bara deppig å inte vill göra något. Men just nu är min största motivation Brasilien. Inte långt kvar,bara 2 månader, men då har man i alla fall kommit i gång!

När jag tittar ut genom fönstret så ser jag att två stora jättedojjor har gått fram å tillbaka till våran dörr. Jag förmodar att det är tidningsmannen. Men när jag sen kommer ut och tittar i brevlådan, finns där ingenting. VEM?? Har gått fram å tillbaka till våran dörr??? Har det vart nå'n där å försökt ta sig in eller?? Nej.. det kan det väl inte vara.. för vem skulle kunna komma in på vår innegård? Men visst ser det mystiskt ut!!? Å just det.. påväg till jobbet höll jag på att halka omkull 4 gånger pga detta slaskväder som vi har här. Det snöar på natten å töar på morgonen... :(

                                                     

Dom "små" fotspåren är mina egna... men kolla in JÄTTE fötterna... Vem är det som vill mig något.. Det ringer på nätterna å nu detta...

Classe kom hem!!!! :)

Kommentarer
Jessica

HUH!!!! Du får sätta upp en kamera och fånga den jäkeln!

2009-01-20 11:09:18
URL: http://keckan.blogg.se/
Maria Lilja

Kecka:

Ja, det är ju inte konstigt att man är mörkrädd och tror på spöken! :(

2009-01-20 11:14:41
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0