Hejdå Karlskoga

Så... nu har nog jag varit i Kga så det räcker för ett år framöver. :) Inte för att det gör mig något, men herregud vad mycket jag har varit här nu på sistonde. Fast det blir ju lätt så på helgerna när Classe är borta å jag inte har något annat för mig. Då är det lätt att åka "hemåt" till familjen å hälsa på. Och nu har det ju varit för att jag inte klarar mig så "bra själv" pga gipset.

Men nu är det slut för denna gången å nu dröjer det säkert ett tag innan jag kommer tillbaka. Dels så kommer mamma och Olle att stanna hos mig över helgen.. sen tänkte jag börja jobbba till veckan å på fredagen i nästa vecka kommer bror med familj med kompisar å hälsar på... Sen är det bara en helg kvar å sen kommer Classe hem igen. Och då lär ju vi försöka att hitta på något.. jag menar.. nu när jag inte är invalid längre. :) Blir säkert ett par dagar i båten om det är fint väder å så blir det nog Köpenhamn å kanske en bilresa söder ut. :)

Kanske en tur i denna?? :)

Något PIP blev det inte för mig i år heller.. Hade väl inte tänkt att gå på det från början och absolut inte nu när jag inte kan gå ordentligt... Men nästa år kanske om de nu fortfarande arrangerar det så kanske man drar sig ditåt. Vi får väl se... långt kvar, men tiden går fort. Alldeles för fort i bland.

Nej.. nu är det dags för mig att packa ihop mina sista saker.

Hejdå alla Chaerlswooodare.... :)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0