Smögen


Rasmus kör båt  över till smögen och Classe är koncentrerad. :)

Nu blir det många uppdateringar till skillnad från förra veckan. Men då har Ni ju koll på oss och det är väl roligt. :)

Regnet har nuslutat att ösa ner å det är uppehåll. Soen vill inte riktigt titta fram, men här ute på kusten så kan det ju gå fort. Å vi hoppas fortfarande på lite sol innan kvällen. Ligger nu bredsida vid smögen bryggan å resten av båten i är iväg å köper lite lunch. Det blir Göstas räk och kräft sallad för min del. Så himla gott med färska skaldjur här ute på kusten.

Vad som händer i kväll får vi se, men vi blir i alla fall kvar här i Sömgen. Det är en sak som är säker. Fredrik, karin och Rasmus åker hem lite senare i kväll å så får vi se om dom löser av några andra som kommer hit?? Men annars så har vi ju det gött här i båten,sittandes vid bryggan, ta ett glas rött å bara titta på folk. Det är så roligt tycker jag.

Inte för att jag gillar att bli uttittat själv, men man tittar ju inte på någon speciell utan bara myllret av folk. Å så kan man emellanåt vända blicken ut mot farleden å titta på lite båtar. Nice!

Nä.. nu väntar käk... magen kurrar!! :)


Min utsikt från båten just nu.. Det kan man kalla 1:a parkett. :)


Ärligt talat... jag sa ju att det kan gå fort här ute... nu kommer klarblå himmel å strålande sol.. Wieeee!!

Kommentarer
Elin

åh va mysigt det låter :) hihi ja det jättemörka är fint:) hmmm får se hur jag gör om jag ska återgå till det :) ha det så bra, och krya på din fot;) kram

2009-07-11 21:31:54
URL: http://kvistelin.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0