Fullt ös...


Påväg mot Hunnebo i regnet...

Då var vi på plats i Hunnebo då. Vägen hit var regning och tråkig, men nu har det gråa vädret blåst undan å solen börjar titta fram.  Så nu får jag väl säga att det gamla talesättet ändå funkar.. för efter regn kommer nämligen sol... i alla fall i dag. Klarblå himmel över oss helt plötsligt. :)

Vi ligger på första parkett kan man säga för att se hur båtarna en efter en kommer in och lägger sig utanför Bella Gästis, där dom som vill vara med i seglarveckan ligger. Vi kom hit strax innan 14.00 å redan då var det packat med båtar. Och värre kommer det att bli kan jag lova. Sjöräddningen patrulerar här utanför hela tiden för att kolla så att inen druttar i vattnet och för att hjälpa till icke så vana båtfolk. :) Som tur är så blåser det inget idag, å det gör det ju att det blir lite lättare för båtarna att ligga stilla.

Vi har käkat lite lunch och ska nu knäppa en öl tror jag och bara sitta här å titta på alla människor och lyssna på den steron som spelar högst musik. :) (lite svårt att höra vad dom spelar då alla båtar försöker överrösta varandra) :) Vem behöver tv när man har en sånhär utsikt?!!?


Kanske inte ser ut som så många båtar, men detta är bara ena sidan..det är hur många rader som helst med båtar..å tänk att ligga längst ut.. det blir ett par båtar att hoppa över när man ska in i land. :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0