Solfri dag?


Gårdagen.....innan vi åkte till Uddevalla för ny undersökning...

Humm.. Jag skrev på FB nyss att det har varit fint väder varenda dag ute på kusten sen vi åkte dit och även denna vecka när det vart sådär "här hemma"! Och vad händer nu när vi väl är hemma då?... Jo.. det regnar när man vaknar. Så tråkigt. Fast å andra sidan gör det inte så mycket eftersom vi ju nu är hemma å ska fixa lite saker. Classe måste fixa några papper till rederiet i Norge och jag skulle behöva fixa till mina naglar. Det är likisom dax nu. Man måste ju va sommarfin trots mitt handikapp.

Jaha.. hur gick det nu i går då.

Jo..men det gick väl bra får jag säga. Först var jag helnöjd och allt kändes jättebra.... men när jag sen kom hem började samma procedur som första dagen men gips. Jag kände mig instängd och fick panik.. det var varmt  trångt å det kändes som att det kliade på hela benet. Men.. jag tror att det är för att när man stter här hemma å inte gör något, så tänker man typ inte på nåt annat än det här jävla benet.

I dag känns det dock lite bättre. För det första så har jag fått ett nytt gips... ett plastgips..som är hälften så tungt som det förra. Valde ett svart gips, då det var det snyggaste och diskretaste. Annars kunde man välja på blått, gult,lila eller vitt. Men dom färgerna sticker ju ut så... plus at vitt blir så sketet. Svart passar ju till allt om man sa tänka kläder å så. :) (fast det är ändå inga kläder som passar till det här jävla sketbenet)

En till grej som är bra ,är att jag endast behöver ha gipset i 3 veckor til.... i stället för 4:a. Och det är ju alltid nåt. Så Tisdag den 28 juli ska det BORT!! Behöver då bara klara mig i en vecka, då ju C-H åker ut den 22 juli, men det får väl gå på något sätt!?

Nä.. nu sk jag ta å göra mig i ordning.
Ha det bra!

          
Före                                                                       Efter

Ja, ni ser ju skillnaden på gips. Jag kan lova att detta som jag har nu känns som himlen jämfört med det andra. Det var så tungt så att tom sköterskan som tog bort det frågade vad dom hade tänkt på när dom gipsat mig. Dt var klumpigt gjort + att dom gipsat massa gips upptill å nästan ingen nertill, där själva frakturen sitter. Och efter allt detta så kommer jag försöka hålla mig ifrån Kga lasarett låååång tid framöver. :) Skterskerna på Uva var suveräna... snälla och trevliga och GLADA framförallt.  Så nu är det bara å köra på å hoppas att det går bra och att jag slipper dom här panikattackerna som jag får emellanåt.

Kommentarer
Nilla

Gott att det nya gipset känns bättre! Dessutom rätt snyggt, om man nu kan kalla ett gisp det....Skönt att se ditt nylle också, det var änna längesen..

2009-07-09 12:51:32
Mia

Nilla: Ha ha..nej.. det går inte att få det så snyggt, men detta var det snyggaste som gick. T%yckte i alla fall jag å Classe. Ja.. nu var det länge sen vi sågs. :( Men vi får ta igen det till hösten med många thaibesök!

2009-07-09 16:49:29
URL: http://miapiafias.blogg.se/
-MeMilly-

Hejsan! Vilken fin blogg du har!

Ska vi kanske följa varandra via bloglovin'?

Kram ♥

2009-07-10 08:24:01
URL: http://memilly.se
-MeMilly-

vad roligt! jag har lagt till dig med :)

2009-07-10 21:21:09
URL: http://memilly.se
Ingela Pingela

Oj....men, men... Akuten på Kga måste ha haft några jäkla halvgalningar som gipsat dig...hmm....de som brukar va så duktiga....

2009-08-07 20:39:12

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0