Nån som vill byta ben med mig??

Dax att uppdatera lite kanske? Har egentligen inge lust, men får väl göra ett försöka för min läsare i alla fall.

Måndag i dag och i morgon är det en vecka sen jag blev gipsad. Helt sjukt när jag tänker efter at det redan gått en  vecka och att jag klarat mig så pass bra ändå. Alltså... Detta är det mest jobbiga jag gjort ihela mitt liv, men det kunde ha vart värre.

Benet känns visserligen som en stor jävla klump just nu bara å det är varmt så att jag knappt orkar ta mig för något.Panikkänslorna kommer och går hla tiden och igår kom dom tilbaka när vi kom hem till lägenheten igen. Har varit ute på kusten i helgen, och tro det eller ej, men det är lättare för mig att vistas på båent,än vad det är i lägenheten, då vi ju har trappor ta mig fan överallt här inne. Det är ju inte så att man går en extra gång upp till övervåninhen direkt. :( Och ner från hallen till vardagsrummet är det ju också en liten trapp... Absolut ingen handikappsvänlig lägenhet.

Sen känner jag mig så instängd här så det är inte klokt. jag blir bara ännu mer deprimerad och känner att jag måste ut och få luft. Tyvärr så kan jag inte göra så mycket annat än att sitta still, men ute  känns ändå som att det händer lite mer än här inne. Och bara för att man är sjukskriven så kan man man väl inte bara sitta inne eller??? Har aldrig varit sjuk i ´längre än typ 3 dagar i mitt vuxna liv, så jag vet inte riktigt hur det funkar.

Känns ju lite konstigt att va sjukskriven nu när det är så fint väder, eller rättare sagt... det känns som att man får dåligt samvete när man väl är ute (i solen) för att man ju egentligen skulle suttit å jobbat. Men vad ska man göra. Jag kan ju fan inte sluta leva bara för att jag har ett gipsat ben. Många tycker säkert att jag skulle kunna jobba, men det är inte så bara. Jag kan ju inte göra såna saker som jag i vanliga fall kan göra. Bara att duscha å göra mig i ordning tar ca 2 timmar. Hoppa på ett ben i en dag så får Ni se hur lätt det är??  Jag vill bara säga att jag absolut inte uttnyttjar något system eller så....utan hade gärna sluppit detta. Å är den nån som tycker något annat så är det bara att byta med mig. Tror att Ni ångrar Er ganska fort då!!

Nej.. nu ska jag försöka ta tag i mig själv och tänka lite positivt, även om det är svårt. :( Men Classe ska iväg och tvätta bilen hos hans föräldrar och då tänker jag ta chansen att följa med å komma ut lite.

Vi hörs snart!

Kommentarer
Mia

jaooooo det är så synd om dig o jag lider med dig verkligen men nu får classe visa sina färdigheter när det gäller hushållet sätt på han ett förkläde så ska du se att det blir fart på han

2009-06-29 13:38:35
URL: http://miapiafias.blogg.se/
fredrik

det var storebror som skrev förra inlägge

2009-06-29 13:39:42
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Helena

2009-06-29 19:06:44
Helena

Jag vill verkligen INTE byta med dig..Jag skulle verkligen inte åka till jobbet med ett brutet ben. Njut att vara ledig...eller ja det är inte så lätt med tanke på vad du har att bära på..Men förstå mig rätt. Ta hand om dig!! KRAM

2009-06-29 19:09:04
Jessica

Är du kvar i Kga eller?

2009-06-29 20:16:40
URL: http://keckan.blogg.se/
Mia

Jessica: Nej.. är hemma i trollhättan nu!



Fredrik: Jorå.. han jobbar allt på som bara den C-H. Så duktig är han. :)



Helena: Jag förstår vad du menar.. å jag ska verkligen försöka njuta så gott det går!

2009-06-29 23:08:29
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0