Centro

Hej hej!

I går blev en sen kväll. Vi blev sittandes på balkongen en stund efter stranden och efter det gick vi upp till poolen. När hungern började komma sig smygande gick vi ut för att hitta något att äta. Det blev en restaurang utefter copacabana strand. Maten här är okej, men faktiskt lite smaklös enligt mig och Classe. Men vi åt kyckling och frästa grönsaker med vitlösbröd å det var väldigt gott.

efter det blev vi strosandes längs stranden där det varje dag mellan kl 17.00-00.00 är marknad mitt mellan två körfält. :) Classe hörde att det var liv emusik lite längre vort å gick dit för att lyssna. Själv var jag kvar ltie på marknaden å kollade lite. (Ni behöver inte vara rädda för att jag gick själv.. där var det igen fara) :) Sen gick jag också bort dit å lyssnade. brevid killen som spelade och sjöng dansade en liten tjock kille. så himla söt och rolig. han körde gärnet å härmade Michel jacsson.. ha ha.. Hoppas att se han igen.

Där träffade vi på två killar från USA. Den ena killen försvann sedab iväg med en brasiliansk kille för att vad vi tror köpa knark. han kom inte mer tillbka.. men den andra killen var jättetrevlig och fick hänga med oss sa vi.ett par öl senare och klockan var 04.30. Då var det dags att säga hejdå och god natt.

vi träffar spännande människor här i Rop måste jag säga. den här killen som blev kvar med oss känner (förre president) Clinton och visade oss massa kort på dom tillsammans. Tydligen så var hans far väldigt bra kompis med honom. Se vad värden är lite. han hade även kort på honom och Angelina Jolie.. tillsammans med Clinton. Coolt!!

Nu ska vi dra in till Centro.. en annan del av staden, så nu måste jag skynda mig att göra mig i ordning.

Kram

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0