Det regnar...

God morgon på er.. för jag antar att Ni läser detta förs på lördagen. Här är ju klockan bara strax före åtta och vi ska nu göra oss i ordning för utgång.

I dag när vi vaknade var det mulet ute, så vi bestämde oss för att sticka iväg till ett stort shopping mall som vi läst om, Rio Sul. 400 affärer hade dom lyckats fått in där. Rätt så stort kan man säga.. Classe fick köpa sig ett par t-shirtar, då ju bagaget fortfarande inte har kommit. (varje dag säger som att det kanske kommer i morgon)... Börjar bli trött på att alla mina "skönhets" produkter fortfarande är frånvarande. har ju fått köpa lite nytt, men det är ju inte samma som det man har.. :(

Shopping centret var i alla fall väldigt fint som det ju oftast är utomlands. Många vakter och rent o snyggt precis överallt. Inte massa dammtussar i omklädningsrummen som det är hemma. :) Äventyrslystna som vi är tog vi lokalbussen till detta mall. ha ha.. första å sista gången kanske. För det första visste vi ju inte riktigt vart det var.. å för det andra visste vi inte heller vilken buss vi skulle ta. :) Men vi frågade oss fram å följde sedan kartan dit bussen åkte. helvete vad dom kör här.. Har Ni någon gång åkt lokalbuss i 110 km i timmen.. Nej.. men det har vi! 8kr kostade för oss två. Billigt.. men om det är värt att riskera liv et för vet jag inte.

På hemresan hoppade vi oxå in i en buss utan att firekt veta vad det var för något. Det stod en kille å ropade.. Copacabana.. Ipanema.. och visade oss till en minibuss.. Visade sig vara perfekt. Som en stortaxi kan man säga.. även den kostade 8 kronor. Inte varje dag man åker taxi för 8 kronor för ca 20 minuter...

vi hoppade av i Ipanema.. stranden som ligger brevid Copacabana. den är lite mindre och lite lugnare. vattnet där var mycket renare..men annars så var det inte så stor skillnad tycker jag. Efter några timmar i halvdant väder såg vi molnen komma över bergen å det var dax att packa ihop å gå hem.

nu är vi nyss nerkomna från poolen, där vi druckit en capringa.. eller hur det nu stavas. regnet öser ner å det åskar och blixtrar som bara den. Har aldrig sett något liknande. har filmat hela spektaklet och om jag hinner och fattar, så ska jag försöka länka det via youtube. Bilder kommer också, men nu ropar Classe att jag måste gå in i duschen.. för snart ska vi möta upp våra kompisar i receptionen!!

Ha en bra dag!!
Kram

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0