God Natt

*Suck*

Inte roligt att känna sig så hängig som jag gjort idag. Känns sådär nu... har knaprat panodil zapp här nu på kvällen och jag förmodar att det hjälp mig lite grann i alla fall.. Har även druckit massor med vätska... bla brämhults nypressade apelsiner.. Så gott ju + att jag inbillar ig att det är bra med alla c-vitaminer. :)

Nu är det inte direkt något att titta på på tv, så jag tänkte gå upp å läsa lite å se om jag kan somna å vakna frisk i morgon. I alla fall vakna någerlunda kry... Sista natten ensam nu också..Ska bli så skönt när älsklingen kommer hem igen och jag slipper sova ensam och vara rädd (för alla otäcka monster som finns här).

Om han nu ens kommer hem... skulle väl vara den där spegeln igen nu då, för tydligen så är det nån slags strejk på Aberdeen's flygplats.. så man vet ju aldrig...Han kanske inte kommer hem förens på torsdag.. om ens det. :) Men vi får väl hoppas att trafiken har börjat funka igen och att han kommer hem som planerat. Om inte.. så kommer jag nog börja tro (ännu) mer på skrock!!

Fast.. jag har ju ingen lust att ha otur i 7 år bara för att en spegel råkade ramla i golvet. Men fortsätter det såhär, så kommer jag kanske ha 7 olika gångers olycka?? :)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0