I dag åker vi!

Jahopp, idag var det dagen D då!! Ärligt talat... vi ska verkligen åka till Brasilien idag. Känns skumt att veta att man i morgon, förmodligen, kommer att känna mjuk len sand under fötterna samtidigt som man känner den varma solen gassa. Ett dopp i havet får det ju såklart bli också. :)

Har precis ätit klart frukosten och ska nu packa det sista. Planet går ju inte förens kl 16.00 i eftremiddag, så vi åker inte härifrån Trollhättan förens vid lunch.Vvi landara sedan i Paris 18.10 för att sesan åka vidare till Sao Paolo kl 23.00. Så där har vi som jag sagt tidigare ett par timmar. Men hellre det än att vara osäker på om man ska hinna med planet eller itne. Paris flygplats är ju stor. Hoppas att man kan sova lite på planet, så resan går lite fortare... Vi mellanlandar i sao Paolo för att sedan nå slutmålet Rio. Är Ni intreserade, så är vi framme på förmiddagen.

Då börjar den riktiga resan! Eftersom vi flyger reguljärt, så har vi ingen som kommer å hämtar oss, utan måste ta oss till vårat hotell själva... Ha ha.. det kan bli spännande, för där ska vi väl bli lurade på vårat första pris kan jag tänka mig. Inte lätt å veta i början vad saker å ting kostar.. :) Och som turist så försöker dom ju alltid med en.

Som jag skrev i går, så kommer jag att skriva lägesraporter så fort jag får tillfälle... Kanske redan från Paris, då vi ju har några timmar att slå ihjäl där! Nu får vi bara hoppas på att resan dit går bra och att alla flyg håller sina tider...

So long..

Kommentarer
Anonym

Ta hand om er. KRAM

2009-03-10 09:18:27
Karin

Åhhh va spännande!

Ha d så bra :)

2009-03-10 19:53:06
URL: http://lillak24.blogg.se/
Olle

Se nu till att Classe hoppar i böljan också, det är ju inte så säkert här i Sverige ? Ha dä !

2009-03-11 11:16:07

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0