Karlskoga

Måste säga att Amanda och jag gör oss grymt bra på kort! Detta är från i jul. :)



God morgon!

Då var man i karlskoga för typ ett dygn då! Och på dom 24 timmarna ska det hinnas med mycket.

vi kom i går efter lunch någon gång, fick ta det rätt så lugnt då det efter Mariestad började att snöa. Vägen där man svänger av mot Åtorp, Degerforss och Karlskoga var värst. Men det gick bra.

Var med Amanda på ridskolan i går ute i Botorp. Det var inte igår man vär där direkt! :) Men det var roligt och hon var jätte duktig. (kamerasladden är kvar hemma, så några bilder kan jag itne bjuda på just nu). Själv är jag ju lite allergisk.. om det är mot själva hästen .. eller om det är allt hö som flyger okring, det vet jag itne riktigt. Men jag kände av det i alla fall. Det är en sak som är säker. Nös väl konstant i en kvart tror jag i början innan allergi pillren gjort sin verkan. Slutade visserligen att nysa, men sen började jag känna i luftstrupen. Men envis som man är så ska man ju vara kvar. (Fick låna inhalatorn av brorsan när jag kom hem)

Hästen var inte färdig när vi kom, så vi var tvugna att fixa henne själva. Men vi fick lite hjälp av en som typ jobbade där, å sen gick det bra. Feiline hette hästen. Hon var snäll, men lite vrång i början.. och hon gillade INTE när man satte på sadeln! :) Jag ...JAG.. tog hästen ut från stallet och in i hagen.. Inte dåligt va. Men Amanda var framför mig och visade vägen som tur var. Sen lämnade jag banan och eleverna fick börja rida.

Efter det hade Fredrik (storebror) och Classe lagat middag till oss. Jätte gott. Inbakad fläskfile med klyftpotatis, sallad och rödvins sås. Och till det serverades det vin. När vi käkat upp gjorde vi oss i ordning för att åka å se på musikal i musikpalatset. Anna-lena (vår extramamma) är med i Öjebokören som sätter upp just den musikalen och dom var bra som alltid. I musikens värld hette den, och det var massa bra låtar som man kände igen och kunde nynna med i! 

I dag blir kanske inte lika roligt. Vi ska åka till mormors lägenhet idag för att kolla på lite saker som vi ev vill ha. Jag kommer tycka att det är jätte jobbigt, då hon ju för mig nästan känns som att hon ska vara där. Jag var ju inte hemma när det hände tyvärr, men får ta mitt adjö idag. Har köpt en liten ros som jag ska ställa i hennes lägenhet och så VET jag att hon har det bättre nu.

Efter det bär det av till pappa, Anna-Lena och Erik för att lämna blommorna som vi glömde hemma igår. Var ju meningen att "Nanna-Nena" skulle fått dom på scen igår, men nu får hon dom idag i stället. Hann ju bara träffa dom en liten stund igår, så nu får vi tillfälle att träffas lite mer idag. Kul att Erik (lillebror) är hemma också.

Sen får vi se om vi tar svängen förbi Helena när vi åker hem. Hon skulle jobbat till kl 14,00 och jag vet itne om vi är kvar då eller inte.. men tiden brukar ju rusa iväg så det är vi säkert. Men sen måste vi hem! :)

Annars så var det nog fredag den 13:e för mig igår. För allt gick nämligen helt fel. När jag skulle göra mig i ordning i går, så upptäcker jag att jag glömt min beautybox hemma. (det är någont ont i den). Inget smink, inga hårsaker.. ingen plattång.. ja osv. Okej.. fick låna lite av Karin och Amanda, så det löste sig rätt bra ändå.. Men sen.. när jag skulle klä mig.. Ja, då hade jag glömt en svart bh. Å så hade jag bara med mig två svarta toppar å en axellös klänning. Så ja.. det fick bli klänningen med en liten bolero över. :) Jaha.. och sen.. Ja, då gick min nagel av när vi hoppade in i taxin(inte speciellt snyggt)... och väl framme, då kommer jag på att vi glömt blommorna till Anna-Lena. SUCK säger jag bara...

Nä, nu är det frukost och sen snabba puckar!


Kommentarer
Helena

Men lilla vän, du vet väl att du inte kan vara vid pälsdjur, jag har för mig att du fick köra med inhalatorn en gång när du skulle sova över hos mig oxå. När vi bodde på stjälkvägen.

Nu kan du komma till ett pälsfritt hem i allafall, här kommer det INTE in några hårbollar. Synd att vi inte han ses idag. Hoppas att du kommer hem till påsk. Kram

2009-03-28 21:22:43
Maria

Helena:



Ha ha... Du har nog rätt. Men du vet när vi var ute i Botorp å kratsa hovarna på Fanta..som ju gick bort. Skulle ALDRIG mer äta hästkött.. å det har jag heller aldrig gjort. Men jag gillar ju djur... å dom gillar mig.. så är det. Men det känns ändå skönt att vi nu kan komma till er utan att behöva tänka på att ta massa allergi piller. :)

2009-03-28 22:52:47
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Karin

Haha

Jag tyckte den va asgod, fick en till igår efter jag hade jobbat :) Snällaste arbetskamraterna kan man säga :)



Kga va sig likt va?

Händer inte så mycket här inte :)



Ha d bäst

Kram

2009-03-29 17:33:18
URL: http://lillak24.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0