WOW!!!

Har precis vaknat och tänkte berätta ltie om gårdagens fotbollsmatch. Man får så himla mycket intryck här hela tiden och man går och funderar på vad man ska skriva.. Men när man väl sätter sig och ska få ner allt på pränt så blir man helt ivrig och allt kanske låter helt förvirrat, och orden bara ramlar ut... :)

Men.....

Vilken upplevelse..(på sitt sätt).... Vi är så glada att vi åkte dit igår!! Vi velande nämligen lite fram och tillbaka innan och funderade på om vi kanske skulle åka dit någon annan dag.. men då skulle arenan vara tom, och det är ju inte riktigt samma sak. Ett alternativ var att åka på lördag igen, så en match spelades... men den var inte lika populär som denna igår. Så i sista sekund bestämde vi oss och ringde och frågade om dom kunde komma och hä mta upp oss på hotellet. Två platser fanns precis kvar, så vi hade tur.

I två minibussar drog iväg mot Maracena....

Som jag skrev i går så är det ju frktansvärt varmt här.. och igår kväll var det 31 grader ute. Då man inte riktigt vant sig vid denna värme än, så känns det som att svetten rinner om en hela tiden. Låter ju inte så trevligt, men man får ha lite papper i närheten å torka sig lite i pannan emellanåt. :) Man är Det satt redan några stycken där och vi hälsade och satte oss på våra platser. Vad vi inte visste då var att det skulle ta oss 1 timma och 45 minuter. När vi kom från flygplatsen åkte vi nämligen förbi så man kunde se stadion, och det tog ju inte så lång tid....men vi skulle också hämta upp några.. å i denna rusningstrafik får man ha tålamod. Efter några stopp var bussen till slut fullsatt...och den där air conditionen verkade vara ett minne blott. Den orkade visst inte med att vi var en fullsatt buss. Så där satt vi.. tiden gick... det blev varmare och varmare.. runt omkring oss satt (mest) brasilianska turister och till slut var deras kackel iuthärdligt. Samtidigt spelades en film upp på en tv skärm där någon stor stjärna här sjöng..Busschauffören lyckades visst hita basen och det enda som hördes var en jävla trumma hela tiden. ha ha.... Rutorna var tonade i kolsvart, så inte heller såg man speciellt mycket ut... och sist men inte minst... träsmaken i arslet var ett faktum!!

Då vi ätit en kyckling till lunch, jag och Classe, var man ju lite orolig om den skulle hitta på något bus i magen under färden. man vet ju inte riktigt alltid. Vi köpte nämligen en hel grillad kyckling frango (kyckling) och delade på, men tyckte ändå att det verkade vara ett säkert kort när vi köpte den. men när man satt där och inte kunde röra på sig och itne visste när vi komma fram, så började nog magen att känna efter ltie väl mycket.. Som tur var, va det bara falskt alarm. Men vad skulle man gjort om magen började låta som en åskmoln och man snabbt behövt hitta en toa... Ja, den tanken vill jag nog inte ens tänka på...

Men så till matchen då..vi kom fram i sista sekund, men å skulle buss nummer två inväntas och när väl den var framme.. ja... då skulle någon även springa å hjämta våra biljetter. Vid det här lagen hade jag nästan tappat tålamodet. Jag var varm, trött och irriterad efter all jävla väntan. ( som man ju egentligen inte kan göra så mycket åt, pga av trafiken). När vi stod precis i ingången hördes ett jubel som var utan dess like.. matchen hade börjat!!

Jahopp... nu började fler att bli besvikna.. men då kom han.. springandes i ett jehu. Så in igenom säkerhetsvakter och biljettkontroller och där... DÄR mitt framför oss öppnades världens stärsta arena upp för oss. Irritationen och bilfärden var ett minne blott man kunde itne göra annat än att le när man kom in där.  Vilket ställe... och vilken upplevelse. Nu var ju inte stadion fullsat.. utan  kanske 1/4 av stadion var där. Men...det är nästan som dubbla Kga och som hela Trollhätan, så det är rätt mycket folk ändå. Vi hade platser på första sektorn...och där kunde vi sätta oss vart vi ville.Classe och jag gjorde som vanligt och lämnade gruppen för att utforska lite själva. Vi hade dock ett ställe där vi skulle samlas efteråt så att alla kom hem.

Vi satte oss ganska så långt fram, och såg matchen väldigt bra faktiskt. Men  jag kan  säga att jag var mer facinerad av allt folk och allt jubel. Tiden rann iväg och jag är såååå glad att vi åkte dit.

Ja, svårt att beskriva med ord hur det var egentligen.. men alla som vart på en boforsmatch.. en färjestadmatch..eller kanske vart på Ullevi.. Ni vet ju hur den stämningen är.. å bara den kan man ju få rysningar av. Ta den och dubbla ett par gånger..Då kan man inte göra annat än att dra på smilbanden. Det är nämligen inte som hemma.. Här lever sig varenda Brasilianare in i matchen och det gapas, skriks, viftas och jublas om vartannat precis hela tiden. Ett riktigt skådespel för oss tråkiga svenskar.

Det var som ni förstått en väldigt lyckad kväll och när vi kom hem så orkade vi itne så mycket mer... värmen och solen tar ut sin rätt på kvällen, å sover man inte siesta så blir man ganska så trött. Vi kom väl i säng runt midnatt, och det är ju skönt idag, då vi redan är uppe. Kl är nu 07.40 å vi ska gå ner och äta frukost. Ska bli gott. Vilket fruktbord det står uppdukat.. bara med mina favoritfrukter... melon i olika sorter, annanas, papaya och mango mm.. det är bara att frossa..

Jaja.. om nu npgon orkat läst klart detta inlägg så återstår bara att säga..

Kram!!!

Kommentarer
Nilla

Hej din fåntratt! Låter helt makalöst gött att va på semester!Kul att följa vad ni gör för nåt och det är inte nåt fuskigt alls med tanke på att det mest upphetsande man själv gör är att kolla på Let's Dance....ytterligheter eller? Dricker lite vin också då, men sånt ingår väl i eran frukostbuffé...? Ha det gött kompis! //Nilla

2009-03-13 22:07:19
Karin

det verkar ha varit spännande!



Nej njut nu av semestern! Inga måsten bara enjoy!!!

Kram

2009-03-13 23:37:29
URL: http://lillak24.blogg.se/
Mia

Nilla: Ha ha.. Ja det kan man nästan säga att det gör.. ingår i frukosten. Även om det kanske inte blir vin, så slinker ju en å annan öl ner då och då...Lets dance är ju också väldigt trevligt. Men jag tittar nog hellre på killar här i "tanga" än på "Tarras" trosor.. :)

2009-03-14 05:00:31
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Mia

Rättelse!!!



Ha ha.. "Tarras".. vad fan fick jag det ifrån. Det är ju inte den Elisabet...



Jag menar ju Elisabet "håret" Höglund

2009-03-14 10:31:26
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0