Dance...

Söndag idag alltså!

Helgens sista dag. Tråkigt men sant. Guud va skönt det skulle vara å vara ledig tre dagar i veckan.Helgen går ju så himla fort nu och vips sitter man där på jobbet igen. Men man ska väl inte klaga... Jag har ett bra jobb, bra arbetskamrater och en underbar sambo....som visserligen lämnar mig ensam varannan månad. :) Men det är bara bra att få längta lite.

I går var vi bjudna till Hanna och Kippe för grillning. Helgrillad entrecote och rotgrönsaker i ugn. Kolgrillad hallomi (ha ha..den var kolsvart på ena sidan) och sallad och hemmagjord sås. Mycket mumsigt och trevligt. Under kvällens gång höjdes musiken och vi hamnade på "dansgolvet". Ha ha.. 4 stycken som dansar som tokar..måste ha sett roligt ut..har bilder, men orkar inte lägga upp dom just nu. Efter lite dansande blev det skönsjugning till filmen Mamma Mia... Man kan välja karaoke och det gjorde vi. Vi stannade hemma hela kvällen vilket var jättetrevligt. man behöver inte gå ut varje gång..och det är ju oftast roligast innan. Så det blev en lååååån kväll.

Idag har jag kollat på reprisen av robinsson och nu tittar jag på Hjälp! jag är med i en Japansk tv show. Lätt tittad program såhär dagen efter. Men efter detta inkägg ska vi ta på oss och ta en promenad runt spikön. Rätt skönt väder ute... kanske lite väl blåsigt.. men det har väl ingen dött av. Bara skönt att få luft!!

Okej.. hoppas Ni haft en bra helg!!

Kommentarer
Elin

Tack:) va fin din blogg är! :) kramkram

2009-05-10 19:01:47
URL: http://kvistelin.blogg.se/
Karin

Nej det e ett riktigt meck...o jag tycker att "designadinblogg.se" e ganska så bra men vissa saker stämmer inte liksom...

Din sida är superfin ju :)

2009-05-11 09:47:08
URL: http://lillak24.blogg.se/
Mia

Karin: Ja, den sidan är bra, men som du säger så kiänns det som att den inte stämmer ibland! Men men.. det är bara å greja på! :) Å tack!

2009-05-11 10:27:23
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0