Det känns allt lite idag...

I går chockade vi våra kröppar och gick ut på en powerwalk i 45 minuter. Det kändes lite i början, men när vi väl var i gång så gick det bra.

Vi tog en sväng längs kanalen och gick sedan bort till ett villaområde som heter Egana hem, lite roligare att gå där och titta på alla hus, än att gå på någon lerig grusväg någonstans. och vips så hade ju tiden gått. Känner av lite av powerwalken idag, men det är bara gött!!



I kväll ska jag på live konsert med Robbie Williams, fast på storbild. :) Han har en konsert i London ikväll och 15 länder i Europa har köpt in rättigheterna för att visa koserten via storbild. Det ska bli kul.. fast roligare hade ju vart om man hade varit i London såklart. Han är ju så bra. Har varit på dom koserterna när han varit här i Sverige å jag förmodar att detta kommer vara en lika bra show detta... trots att det inte är live "på riktigt". :)



Nu har jag vart hemma på lunch och käkat lite thaimat som vi lagade i går kväll. Jag älskar verkligen thaimat. Skulle kunna äta det jämt faktiskt. :)



Nu ska jag srax gå tillbaka till jobbet å jobba av det sista innan hemgång.

Ciao!!

Kommentarer
Elin

Ja Robbie är bra :) gillade verkligen hans konsert i Royal Albert Hall när han sjöng Sinatra låtar bla :) kram

2009-10-20 22:37:52
URL: http://www.metrobloggen.se/kvisten

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0