I går var den bästa soldagen på hela semestern...

Ja!

Så var det faktiskt. Klarblå himmel (men inte in över land..så ibland är det bra att kunna ge sig ut på havet) och en lagom skön bris så att man inte frös arselet av sig så fort det kom en vindpust. :) Då vi varit uppåt längst kusten stannade vi på nervägen till vid "lilla Mallorka"...eller "lilla Thailand" som vissa kallar det. Det ligger strax efter Havstenssund och mitt där ute i havet viker en liten sandstrand ut sig mellan kliporna.

Supermysigt.



Ja... dagarna har ju gått och sen sist jag skrev så har vi hunnit med att göra både Grebbestad och Smögen i helgen. Och på vägen "hemåt" tog vi även en övernattning på Syd Koster. En helmysig ö där man nästan får barnasinnet tillbaka. På ön finns inga bilar what so ever...och vill man ta sig runt så får det bli, gång, cykel, elbil eller packmoppe. Och dom flesta cyklar faktiskt. Så vi gjorde slag i saken å hyrde oss två cyklar och började utforska ön lite för att sedan lägga oss vid havet och sola...trots att det just då..blev mulet såklart. :)



Ja... det var i alla fall lite kort om vad vi gjort sen sist.

Nu ligger vi åter igen på vår plats i Kungshamn och idag är det lite växlande och blåser.. så jag har legat inne i ruffen och läst ut min TREDJE bok denna semester. Jag som ALDRIG brukar läsa böcker annars. :) Så nu får det bli till att knata in till bokhandeln och köpa några nya. Tips??


Här kommer lite andra blandade bilder från Grebbestad och Smögen...



Sådär ja... det får räcka för nu, för nu kommer solen och jag måste gå ut och sola... Här vänder vädret snabbt minsann!!

Kommentarer
Erica

Hej min lilla soldyrkare till vän. Johan och jag ska försöka att blogga lite om Lindeberg. Här får ni adressen om ni vill följa vårat arbete http://lindeberg-lindveden.blogspot.com/



Vi måste hitta på något roligt snart =)



Kram från oss <3

2010-08-11 16:25:18
URL: http://lindeberg-lindveden.blogspot.com/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0