En snabbis från Dubai..



Äntligen lite gratis internet och en uppdatering från semestern. Inte för att jag saknat internet speciellt mycket, men det är ju alltid roligt att visa ett livstecken och även se vad som händer där hemma. :) Internet på rummet kostar nästan 200 SEK per dag, och det är lite väl mycket för att kanske spendera 30 minuter max på datorn, så vi har valt att skita i det. Men nu visade det sig att det var gratis nere i lobbyn, så jag gör en JÄVLIGT snabb uppdatering så att jag inte blir fast här.

Här är verkligen toppen... vad annars!! Kan nog inte komma på att klaga på något. Vi bor i ett jättefint rum... uppgraderade oss till en svit (det bästa rummet på hela hotellet...såklart) på två rum med stooort badrum och stoooor balkong på 22:a av 23:e våningen. Men egentligen är det högre upp då det är massa våningar som det bara är restauranger å sånt på!!

Dagarna är fullspäckade av bad, sol och olika aktiviteter och vi har det som sagt jätte bra. Hinner faktiskt inte skriva så mycket mer då jag måste ta å göra mig i ordnig för kvällens händelse. :) Vi ska upp i världens högsta byggnad och se på utsikt och fira deras Nationaldag med massa fyrverkerier... blir nog väldigt häftigt.

Classe är också sugen på att kolla lite på datorn så nu ger jag mig.. men mer uppdatering kommer... senare i kväll!!

Kram på Er alla där hemma. :)

Kommentarer
Fatima (Isayah's mamma + BF i mars)

Åh underbart och saknar Dubai, var där sist i Juni. Min pappa bor där just nu. Hälsa Dubai från mig <3 NJUT nu

2010-12-02 16:39:31
URL: http://www.thistakes.com/
Annso

Åhhh ni ser ju ut att ha det riktigt underbart...så ja e inte ett dugg avis..nähe inte ett dugg...jag menar vem vill vara i ett varmt land o ligga o sola på dagarna NÄR man istället kan frysa arslet av sig här hemma i kalla svedala...nä inte ja iaf...;)hihi...

Ta hand om er alla 3 =)



Kramis

2010-12-02 18:08:51
URL: http://msbeautyy.wordpress.com
Nilla

Jamen hallå.....Ser ut att vara en helt ok semester! Men det räcker med en vecka väl?? :) Ta med lite solvärme hem....här stapplar man fram som om man skitit på sig. Halt, mycket snö, blåst och tamejfan alltid motvind....Så...välkomna hem! Kram kram!

2010-12-03 08:31:09
Helena

Åh vad fint. Lyckliga du/ni. Hoppas att ni har det helt underbart. Ta hand om varandra. KRAM KRAM

2010-12-03 10:54:36
Leifalise

How can a person get info. on friends and family in p.a. and thank you for having this site .

2011-05-10 14:26:29
URL: http://leifalise.bloglyric.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0