Julklappsinköp!

För en vecka sen intog vi sista frukosten i Dubai...klockan var väl 06:00 och ingen av oss var speciellt hungriga. Är aldrig det i och för sig så tidigt på morgonen. Men idag har jag fått i mig två mackor (utan kanter såklart) i alla fall och jag är snart redo för lite jul shopping.



Classe blir nog hemma och det är väl lika bra det... orkar inte ha en gnällig kille med mig som tjatar om att få åka hem hela tiden och som talar om för mig vad mycket folk det är... Ha ha.. varför är det alltid så?? Nej.. jag älskar inte heller att trängas i köer och trånga affärer....men ibland har man liksom inget val. Jag är ändå inte ute i sista stund å många klappar är faktiskt redan inhandlade! :)

Det dumma med att handla tidiga julklappar är att det oftast blir dyrt då man hela tiden köper mer och mer... i alla fall är det så med mig. Jag hittar liksom bara ännu mer grejer att köpa då... Så för mig tror jag det skulle vara mer ekonomiskt att gå ut i sista stund å handla det som man verkligen tänkt. Men det gäller väl bara att hejda sig och stoppa någonstans helt enkelt!

Fast... sen är det ju så fruktansvärt kul att handla julklappar...om man nu som jag (i år) är ute i god tid!! :)

Kommentarer
Sophia

Hej!

Har BF en dag efter dig, den 11 mars:)

Kul att du kikade in, alltid roligt att följa personer som ska ha ungefär samma tid!

2010-12-12 17:47:48
URL: http://isthisdesire.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0