Last night




Då var vi hemkomna från den sista dagen på stranden då! Känns ju lite tråkigt at åka hem til kylan när man kan vara i värmen, men den här veckan har varit helt fantastisk skön och jag har njutit av varenda minut. En vecka går fort, men det är också bättre än inget. Man hinner allt ladda batterierna ordentligt även om man nu skulle kunna tänka sig att stanna kvar ett par dagar.

Jag skulle nog inte vilja bo här, men vi kommer säkert att åka tillbaka hit en vacker dag. Det är jag ganska säker på. Perfekt om man inte vill åka så långt på vintern...alternativet är ju typ Gran Canaria och där vet man ju aldrig med vädret på vintern... Å nää.. charter är inget för oss.. men det kommer väl i samband med unge kanske.. så jag ska inte säga för mycket. :)

Nu ska vi ta oss ett sista dopp i poolen innan vi gör oss i ordning för i kväll. det blir nog en båttur på kanalen och så middag på det. Och så får vi helt enkelt passa på att njuta av den sista värmen vi känner, för i morgon är det vi som står där igen på Landvetter och huttrar!! Buhu...

Men lite mysigt blir det allt att komma hem till allt julmys som är hemma...bättre det än regn och rusk i alla fall!!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0