Vad trodde jag egentligen??

Vad skulle jag ut i julstressen och göra?? Kunde jag inte bara ha förstått att det hela jävla Trollhättan skulle julhandla just i dag?



Det fanns ju inte ens parkering i parkeringshuset när jag kom fram, så jag fick snällt ställa mig ute i kylan som de flesta andra. Hade ju tänkt att bilen skulle få ha det lite varmt och lyxigt en liten stund, men så blev det inte.

Jaja.. hur som helst så fick jag i alla fall några klappar inhandlade och det viktigaste var ju till Classe, eftersom han åker på tisdag! :( Resten kan jag ta i veckan... tror inte det är lika mycket folk då. I alla fall inte om man åker ut på eftermiddagen... får ta och sluta lite tidigare på jobbet nån dag bara.

Hittade även två "jul-utstyrslar" till mig också.... en röd kofta och en röd klänning! Den vita blusen var också ett tänkt köp, men den stramade liiiiiite för mycket kring magen, så jag skippade den. :)



Färgerna gör sig kanske inte riktigt på bilden, men vad tror Ni... Lite "julig" känsla får man väl i alla fall?

Kommentarer
Kecka

Jättefint! Koftan gillar jag verkligen!

2010-12-12 19:55:49
URL: http://keckan.blogg.se/
Jenny

Jättefin kofta o klänning! Klart man ska vara lite röd till jul! Kram!

2010-12-12 21:33:23
URL: http://jennyler.blogg.se/
Sara

Åh vilken fin mage du har!

2010-12-13 06:50:34
URL: http://www.metrobloggen.se/saaraa
Helena

Snyggt. Var hittar du alla fina kläder??? Jag tycker att jag letar och letar men hitta ALDRIG något. fast det är klart lilla kga är väl inte att jämnföra med Trollhättan.

2010-12-13 11:20:56

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0