Det blir aldrig som man tänkt sig..

Jag har inte sagt nåt tidigare (tror jag), men idag så hade jag bokat tid men min PT. Vi skulle gå träffas och gå igenom hur jag vill lägga upp min träning och vad jag vill få ut av den samt bol in alla möten. Jag hade sett fram mot det som fan... samtidigt som det var lite nervöst...för man får ju en viss press på sig att prestera.

MEN.. så ringde dom från Älvhögsborg å sa att han varit tvungen att gå hem pga sjuka barn. Så HIMLA typiskt. Jag som var så laddad. Jaja.. nu fick jag en tid i nästa vecka i ställer och så hoppas vi på bättre tur nästa gång.


Daniel.. min PT!


Men tro inte att det inte blev nån träning för det. ;) Stack i väg på ett spinningpass och avreagerade mig lite. Så nu är jag svettig och härlig och ska gå in och ta mig en lååång dusch.

Annars har dagen flytit på bra... faktistk andra tisdagen i rad som kännst helt okej.. för att vara tisdag. Det gör mig glad! :)

I morgon skulle Classe ha kommit hem... men det gör han inte.. jag får vänta en vecka till. *prutt* Men men.. en bra tjej reder sig själv.. Heter det inte så! :)

Dom ligger förresten i Palermo nu.. på Cicilien... Tydligen en riktig maffia stad.. med, jag vet inte hur, många hundra tusen boende. Verkade rätt stort i alla fall... Så ikväll skulle dom ut å äta Italiensk pizza och dricka öl. :) Låter rätt nice faktikst.. Till helgen åker de vidare upp mot Levorno, som ligger i norra Italen. Och på onsdag i nästa vecka mönstrar dom av.

Nedan kan Ni se en liten kara där man kan se hur de tagit sig från Norge ner till Cicilen. Och det får faktiskt avlsuta dagens inlägg.

Punkt slut!!


Kommentarer
Nilla

Ser alla PT bra ut tro? Man kanske skulle investera i en sån... :)För träningens skull alltså....

2010-02-03 07:10:04
Mia

Gunilla: Haha.. Ja, det gör dom säkert. :)Men kom ihåg historian.. Det kommer nog inte alltid att vara lika kul! :)

2010-02-03 07:42:50
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Linda

Alltså jag blir grymt imponerad av dig!! Att du är så grymt hurtig! Du har tom fått mig att åtminstone köpa träningskläder ;)

Nu återstår bara resten.. hihi.. Men kanske skulle kolla upp det här med PT här med ;)

Ha det gott!

2010-02-03 09:08:00
Mia

Linda: Tack va roligt! I bland känns det som att man inte skriver nåt annat än om träning, men det blir ju så i början när man inte gör nåt annat. Plus att jag nog är lite stolt ver mig själv att jag kommit i gån ordentligt för en gång skulle. Vid det här laget har jag i vanliga fall slutat för länge sen! :)

Ja, jag hoppas att det ska ge resultat med PT.. det är dyrt.. (men jag tror) det är värt det. :)

Du är ju också duktig som är ute å går titt som tätt! :)

2010-02-03 09:12:32
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0