Jag fryser om händerna!!

Sitter med en nygjord kall smoothie i handen. Det är min nya grej. :) Perfekt efter träning och när man inte orkar ställa sig att göra någon avanserad mat. På kvällen lägger jag även till en smörgås eller nåt, så att man verkligen laddar kroppen igen.

Får man skriva såhär...?? ja.. det får man... Det är änna tur att Classe är ute nu, för det är inte många rimmar jag spenderar hemma efter jobbet och läggdags nu. Har ju blivit en del träning, men sen måste det ju även hinnas med att gröa andra saker. Såsom att handla och uträtta andra ärenden.

I dag blev det i alla fall vattengympa 1 timma och sen spinning 45 minuter. Jag kan säga att jag kände i kroppen på spinningen att jag var tröttare än vanligt.. å det kan nog bero på vattengympa passet innan som var riktigt jobbigt.

Haha.. jag har ju inte varit på några vattenpass tidigare, men bestämde mig ju igår för att testa.... och jag gillade det! I dag när jag skulle boka så fick jag en reservplats.. å när jag kom hem fick jag se att jag fått platsen. 45 minuter tidigare, när jag gick från jobbet, så var jag fortfarande reserv. Hur som helst så fick jag ju bara kasta mig iväg, så det är tur att det bara ligger två kvarter bort. :)

När jag kommer ut i bassängen så ser jag typ BARA kärringar.. och några gubbar. Jag bara OMG!!! Men jaja.. skit samma.. jag är där för träningen och då är det skit samma om det bara är gamlingar där. Men så kom en tjej till.. å det kändes änna gött. :)

Nu ska jag kolla klart på Robinson å sen ska jag ta å plocka lite här i lägenheten så att det fint i morgon när det är fredag.

Kan ju dessutom tala om till alla där hemma att det INTE blir nåt Kga för mig i helgen. Känner att jag behöver en helg hemma nu efter tre fullspäckade veckor sen C-H åkte.

Med detta säger jag god kväll då!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0