Varva ner..

What a day!!

Dagen har gått i 180 i dag känns det som. Lämnade lägenheten kl 07:15 i morses och kom hem nu.. lite mer än 13 timmar senare. Så just nu tycker jag att det är rätt skönt att bara få äta lite mat och slappa i soffan.

Flyttöasset från kontoret i Gbg kom idag, så det har vart full rulle på jobbet... Det blev dock ingen låång dag, då jag gick från jobbet strax före 16:00. För just kl 16:00 satt jag i frisörstolen på Thn nya frisörsalong Hair & Fair.. en kedja från Sthlm. Blekte lite å la in lite kopparröda slingor. Blev nöjd med blekningen, då den böev sådär silveraktig.. men hade kunnat tänka mig att få in lite mer folieslingor i den snygga röda färgen... Men jag tar det nästa gång. Det blev rätt fräckt ändå. Bättre att det är lite för lite än för mycket till att börja med. Bild kommer när jag fixat i ordning håret.

Direkt efter frissan så sprang jag till träningen å nu har jag kört ett 45 minuter spinningpass... Har också hunnit med att prata med Mattias, då jag åker till Norge i morgon å hälsar på dom... om nu inget annat kommer i vägen. Ska bara kolla om någon kan köra mig till Uddevalla så jag kan hoppa på bussen där.

Nej.. nu ska jag duscha å få i mig lite mat... glömde att äta upp min macka i mellanmål innan jag gick från jobbet, så nu har jag inte ätit på snart 9 timmar...

Herregud.. Det är inte bra det.. Men men.. nu råkade det bli så!

Ha det gött!

Kommentarer
Karin

Åh tack snälla du, ja jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Kul ska det bli iaf!

Väntar m spänning på bilden :)

Kram

2010-01-15 08:35:33
URL: http://lillak24.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0