Det var en gång en räka...

Alltså... för bara några år sen så åt jag INTE skaldjur, nästan så att jag inte ens ville titta på dom!!! När det var kräftskiva eller liknade satt jag alltid där med korv i bröd... rostbiff och potatis sallad, eller nåt liknade!!

..Men nu på senare år så har jag lärt mig uppskatta det trevliga (och goda) med skaldjur. Kan i och för sig fortfarande tycka att det är lite halväckligt att sitta å skala och suga på små dur som legat längst ner på havets botten bland ..jag vet inte vad.... Och kräftor är värre än räkor... men jag börjar allt äta mer och mer kräftor också!! (Krabba har jag dock lite svårt för...)

Och nu när det är sommar och det bär av ut mot kustenså är ju detta bara ett måste!!!





Kommentarer
Sanna

Sv: ja man tycker ju att det ska hålla för en sån sak.Det var ju inte så att mobilen låg där i flera timmar heller eller gneds på något sätt..lite svett borde den tåla

2010-07-13 13:43:23
URL: http://moonzanna.se
Jenny

Åååååhhhh, blir sååå avis! Vill också vara på kusten o äta färska räkor o kräftor....Tror banne mig att jag var en liten räka i mitt tidigare liv...=)

2010-07-14 14:04:47
URL: http://jennyler.blogg.se/
Elin Kvist

ååå såg fint och gott ut :) jag äter fortfarande inte kräftor :P alltså skalar dem och så, men räkor klarar jag av :) det e gott!

2010-07-14 17:59:18
URL: http://www.elinkvist.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0