VINSTEN!

Okej, då ska jag berätta lite mer om min vinst som jag skrev om i går.

Det var nämligen så att DOCKSPOT hade en tävling på båtmässan som hölls i år. Classe och jag fyllde i en liten talong där man skulle skriva in tre hamnat som tyckte skulle skaffa dockspot. (Det är en sida på nätet där man kan förboka båtplatser i vissa hamnar längst kusten) Tyckte att det var för en bra sak och tänkte inte så mycket mer på det.

Men så igår då, så ringde en kille och sa att jag var vinnare i deras tävling. Jag som knappt uppfattade att det var en tävling. Jag blev ju såklart jätteglad bara att jag var en vinnare. Men så kom beskedet om VAD jag vunnit!!

Ett presentkort på 10.000:- att utnyttja i Branäs!!

Skämtar du nu.. sa jag till killen.. Nej.. det är helt sant. Du får spendera det precis hur du vill… på boende, mat, dryck, skidor, liftkort, hundspann mm..you name it!!…

Ärligt talat…det hände ju liksom inte.

Vi som prata år efter år att åka på skidsemester....men aldrig kommer iväg. Nu finns det inga hinder längre…Nu är det ba´ å åk!



Funderade lite  på hur vi ska kunna sätta sprätt på 10.000kr på två personer och hade en tanke att kanske bjuda med lite folk.. men då är frågan.. vilka ska man ta med å vilka inte. Å blir man för många så kanske man får stå för en hel del själv. Men det hade vart kul att få bjuda sina nära och kära på en weekend! Men till slut så kom jag/vi nog fram till att jag och Classe ska åka själva en vecka å verkligen leva lyx…

BRANÄS….. here we come! Å tack DOCKSPOT för vinsten!! (reportage i deras nyhetsblad kommer att skrivas efter ”utförd semester”)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0