Då var torsdagen snart ocskå över!



Snön håller i sig här i Trollhättan och snart kommer man inte ut längre....det spelar ingen roll hur mycket det skottas...man blir insnöad lika fort igen. Men lite kul är det att titta på alla som kämpar som galningar för att ta sig fram. Men hur har Ni det där Ni bor??

Ja, vad annars då... inte så mycket. Har ju jobbat som vanligt och dagen har gått fort. Nu är det bara morgondagen kvar innan semester. Och i morgon eftermiddag ska vi ha lite avslutningsmingel för våra anställda som slutar (30 november) och efter det blir det after work. Mias första alkoholfria AW ever hoppas vi på. Ha ha.. nejdå.. det blir nog fler (alkoholfria) såna.. det roliga är ju faktiskt att umgås med sina vänner och kollegor.

Eller säger jag så bara för att jag ska bli morsa???? :)



Dagens mamma outfit är (vanlig)Klänning CUBUS och (vanlig) kofta Åhlens!! Skönt när man kan använda lite vanliga kläder också när man är gravid.

Kommentarer
Fatima (Isayah's mamma + BF i mars)

Vad fin du är :) Skönt att oversize kläder är så bra för oss gravida.. Jag kan använda mina skjortor och tunikor hihi men dem sitter mycket tajtare :p



Jag funderade över 30 dagars listan faktiskt, om jag nu skulle hoppa över några hahaha. Fuska är lite charmigt va :P Nu följer jag din blogg på bloglovin.. Kramis och godkväll

2010-11-25 22:21:13
URL: http://www.thistakes.com/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0