Myskväll!

Gött med fredag hörrni!!

Första helgen på länge nu som Classe är hemma så jag ska bara passa på att njuuuta. I kväll blir det mysmat i form av oxfilé, klyftpotatis och i mitt fall julmust. Fint ska det vara! :) Och till detta så antar jag att det blir soffan och IDOL.

I morgon bär det av mot kusten till båten och sen vidare till Göteborg för att titta på barnvagn och kanske en och annan bilstol. Detta ligger vid Backaplan men sen blir det El Centro för mat och förmodligen en bio. Vi fick en liten genomgång av en kille i går ang. barnvagnar så nu är begreppen duo, kombi,stål, aluminium, underhållsfria däck och luft däck ett lite mindre frågetecken... men det är fortfarande inte helt självklart vad man ska välja bara för det!!

Ni som vet.. har Ni några tips???

Och förresten... vet Ni...i dag är det 111 dagar kvar till kottens nedkomst. Roligt jämt tal... annars inget speciellt. :)

Kommentarer
joi

Hej tillbaka. Vi fick vår barnvagn som du kanske såg i veckan. Vi rekommenderar varmt Kronan! Robust och stor korg under (som man tydligen ska ha) ;). Den vann även bäst i test 2010. Allt ingick med vid köp.. åkpåse och skötväska m.m. Knyttet kommer säkert stortrivas i den. kram kram

2010-11-19 20:56:37
URL: http://frokenjoi.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0