Söndag morgon, 2010-11-17

Det är dumt att ta för långa sovmorgnar när man väl kan. :)

I dag vaknade jag visserligen inte riktigt lika tidigt som i går, men inte långt i från. 07:17 var det dags att förpassa sig från säng till soffa. :) Men....det är väl så när man somnar tidigt på kvällen? Jag är ju en hejare på att somna ifrån filmer och så också i går, så jag har nog fått mina timmars sömn i natt ändå.

Jag blev inte riktigt klar med min shopping i går, så kanske att jag ger mig ut lite idag också. En promenad runt spikön får det nog också bli om kroppen tillåter. :)

Bebis har precis vaknat och är på bra humör känner jag...eller varför dom nu sparkar och har sig. Och även om jag nu vaknar tidigt på morgnarna, så får jag nog vara glad så länge jag kan sova hela nätterna utan problem i alla fall. Jag har hört riktiga skräck historier om att det kan bli problem längre fram. Men det tänker vi inte nu!

Nu får det bli lite tv tittande och frukost!!


Kommentarer
Helena

Båda mina sov hela nätterna, dom somnade gott när jag gick och la mig, och vaknade till liv när jag gick upp:-) Duktiga barn. Värre var det när dom kom ut ler I allafall den ena, Philip skrek ju ett par månader efter att hjan hade sett dagens ljus. men nu är han ganska snäll.

2010-11-08 09:21:16

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0