I´m in bed!



Då var onsdagen över och så var det snart helg igen. Helt otroligt vad fort det går alltså! Dagen har varit som dom flesta andra dagar faktiskt. Jobb i vanlig ordning...Har iofs haft revisorerna på besök i dagarna tre, så det har ju blivit lite pill med att fiska fram information till dom, annars inget nytt.

Efter jobbet tog jag nya bilen och kände mig lite sådär härligt vuxen (på ett bra sätt) då jag fick öppna bakdörrarna och slänga in min väska i baksätet. Ha ha... Har haft bil i över tio år nu men aldrig haft en bil med fler än två (tre,med bagagelucka) dörrar. Något jag ju iofs själv valt på alla bilar. Men då...för en sekund kände jag ingen åldersnoja över huvud taget utan bara ren och skär lycka över att ha en dörr i bak att öppna....men jag sa...för en sekund... kom ihåg det!

Bilen tog mig ut till Överby där jag gjorde en påfyllning av naglarna samt att jag körde på fransk manikyr denna gången.. var super länge sen jag hade den traditionella franska..och det är ju RIKTIGT fräscht alltså! Ska piffa till dom lite med några stenar framåt helgen också.. men det gör jag själv. Bäste dräng reder sig själv! :)

Nu ska jag fortsätta burra ner mig i täcket å glo på tv tills jag somnar!
God natt!!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0