Sju sjösjuka sjömän!

Prova och säg det ett par gånger!! :)

Närå.. det var faktiskt ingen sjösjuka i går när vi var ute och fiskade upp hummer. Tvärtom... det var en helt fantastisk eftemiddag på havet. Visst.. det var ingen sol och väderleken hade utlovat liten kuling, men det var uppehåll och blåste inte alls särsklit jättemycket.


Fikapaus på Gullholmen

Vi bestämde för en tid sen att det var dags att hitta på något skoj med "vår grupp" på jobbet, så kollegorna och jag stack iväg strax innan lunch igår ut till Handelsman Flink som ligger på Flatön på västkusten! Där väntade en fiskebåt på oss för att ta oss med ut och plocka upp hummertinor. Meningen var ju nu att vi skulle få upp några också då vår middag senare påkvällen var baserad på "dagens" fångst! :)

Och visst fick vi napp... av 9 "tinor" fick vi upp 6 st humrar. Och tydligen är det en väldigt bra fångst... i vanliga fall brukar man...OM MAN HAR TUR.... få upp en hummer i var tedje "tina". Så vi var helnöjda såklart!! Nu hamnade det ju massa annat skräp där i burarna också... bla krabbor, som vi också sedan fick smaka på när vi kom i land.

Dagen/kvällen var jättetrevlig...tyvärr hade jag inte kameran med mig, det hade dock några av mina arbetskamrater... så det kommer väl lite mer  bildbevis senare.

Kommentarer
Anonym

Tihi!!!! Jo jag tror det kommer bli min :)

Kramar

2010-10-21 16:43:25
Karin

KLICKAT!

Hahaha

Nu är den påväg...jag hade ju lite köpstopp den här månaden men what the hell...hihi

2010-10-21 19:46:33
URL: http://lillak24.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0