Okej..

Rätt ska vara rätt...

Jag råkade visst kalla SILVER-tejpen för EL-tejp och får nu erkänna att jag skrev fel. :) (tack Krilla) Hur som helst så är Ni många som håller med mig om att det är en bra uppfinning och jag tackar också ödmjukast för tips om ny billig badbalja!

I dag står BVC på schemat och jag har höga förväntningar på att skatten ska ha gått upp en del i vikt... men man kan ju aldrig varit säker. Att hon får i sig mat vet jag ju, men är det tillräckligt? -Ja.. det tror jag också... då hon oftast är nöjd efter hon ätit... eller ja.. hon gör inga ljud eller tecken på att hon vill ha mer i alla fall.

Dock har hon sin lilla period på kvällen då jag ibland får ge henne mat lite oftare då jag misstänker att jag helt enkelt har lite mindre mat på kvällen än under dagen. Hon har då nämligen lite svårt att komma till ro och även om jag vet att det är normalt, så kan man ju inte låta bli att känna sig lite hjälplös!

Nu sover min mamma och Lexie här bredvid mig i soffan, men snart är det nog dags för mat å sen kanske vi hinner med en liten promenad innan BVC! :)

Kommentarer
frida

Ja visst går de i perioder:)



Ja tradera är verkligen kanon :) Både köper å säljer där! Och eftersom bebis kläder inte slits på samma sätt som vanligt så är de ju som du säger jätte bra att de kommer till användning för någon annan :)

För jag orkar inte som många andra gör spara på varenda plagg i små lådor! Kommer de en ny bebis i framtiden så vill väl man köpa lite nytt till den oxå och inte bara ha massa begagnade kläder, kan ju vara kul att spara något som man tyckt om lite extra, men inte varenda plagg :)



Kul med bvc besök, hoppas allt går bra :D

Vi ska dit på måndag, längtar till varje gång man ska dit hehe!

Kram!

2011-04-08 12:08:51
URL: http://fritte.blogg.se/
Johanna

BM i vår föräldragrupp berättade om en vetenskaplig artikel som visar på att under natten samlar mamman på sig en massa gött i amningsmjölken som mättar ordentligt. Därav att många barn sover gott under fm. Men att under dagen sinar det feta i mjölken och barnet får itne i sig tillräckligt utan att man då kanske måste ge lite ersättning till natten för att de ska bli ordentligt mätta!

2011-04-08 12:48:22
URL: http://johanna.4rok.se
Anna-mamma till Vincent

Nej ibland känner man sig hjälplös. Det får man göra! Hoppas det går bra på bcv. Kram

2011-04-08 15:11:33
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0