Nu och då!

Kan någon säga till min mamma att hon nu ska lägga undan denna (faktiskt på gränsen) alldeles för lilla bodyn!! Jag har haft den sen jag föddes och nu tycker i alla fall jag att det börjar strama lite! :)



Det tycker Lexie ja!!

Jag som hennes mor har lite lätt separationsångest över att behöva lägga undan kläder som hon aldrig mer kommer kunna använda!! TROTS att vi har hur mycket nya fina kläder som helst att använda!!

Men det är något speciellt med dom där första kläderna man köpte innan man ens visste vad som låg där inne i magen! Jag kommer precis i håg när jag beställde detta kitt i från näten och hur jag satt där på stolen och längtade efter den person som gömde sig i min mage! ♥

Nu är det dock dags att säga hejdå till denna mundering... dock kan lillsnärtan fortfarande ha mössan och filten som hör till..så helt hejdå behöver jag inte göra än!! Ha ha...



Sen kan jag ju vara glad över att Lexie varit en liten tunnis då jag har verkligen kunna använda alla kläder läääänge.... och vi har faktiskt nästan haft kläder i överflöd! Men hej... mamma är glad för "jag har nästan haft en ny oufit på mig varje dag i 5 månader"!!!

Men nu är det i alla fall till att säga hejdå till stl. 50 och snart vissa plagg i stl. 56... För in har nämligen stl 62 börjat flytta in!! Wohooo!! :)

Kommentarer
Caroline och hennes två V:n

Hihi, jag blir så full i skratt! Vilken skillnad det är på barn och barn! Din lilla Lexie och min stora klump Viggo. Viggo har nu 74 på bodys och 80 på byxor (iofs är ju Viggo två månader äldre). Storlek 56 hoppade han över och nästan 62 också.



Jag håller med om att det är svårt att göra sig av med kläderna, speciellt favoriterna. Jag blir gråtfärdig när jag packar undan de små kläderna!

2011-08-30 14:04:01
URL: http://carolineprim.blogg.se/
Carolina - Mamma till WIlda

Uff, det är verkligen någon slags separationsångest när det är dags att byta klädstorlek, speciellt när man byter bort 50-56. Jag gjorde det med en stor klump i magen och en liten tår i ögonvrån. Det är sååå mycket minnen i alla kläderna. Vi bytte bort 56 helt för två månader sedan. Här snackar vi skillnad på ungarna, o ändå är Lexie en vecka äldre. hihi.. :) Vi har precis gett oss in på strl 68! :) Vemodigt och roligt på samma gång! ;)



Hur stor är Lexie nu förresten? Vikt och längdmässigt?! :) Kul att se skillnaden!

2011-08-30 14:36:20
URL: http://bluppan.blogg.se/
Timjan o Akleja

Vilken söt body, tänk att hon har kunnat ha den så länge! Här har vi gått över till storlek 68 nu... Jag har också svårt att sluta använda kläder när de är för små, men så tänker jag att om jag väntar för länge kan jag ju inte använda de söta kläderna i nästa storlek lika länge... Så det gäller att stålsätta sig! ;)



Kram

2011-08-30 16:59:56
URL: http://timjanoakleja.wordpress.com
Evelina - mamma till Lucas

Hihi...kul när man kan byta outfit typ varje dag ;) De gillar vi! :P Typ samma här, men man har självklart sina favoriter. Jag längtar dock tills vi kan börja använda stl 56, för det finns ju lite favoriter man vill börja ta till ;) hihi... Men häftigt att Lexi fortfarande kan ha stl 56, lilla tjejen :) Men jag kan hålla med Lexi att den börjar strama lite ;) hihi.



Kramar

2011-08-30 17:09:21
URL: http://evelina84.blogg.se/
Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

åh kan hon ha strl 62 nu när hon är 5½månad? tänk om man hade de så bra :p Linus är snart 3 månader å har strl 68 i kläder :D

2011-08-30 18:25:41
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Elin - Mamma till My

Söt body och söt tjej :D Skillnad på bilderna, vad dom växer :D

2011-08-30 20:32:22
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Camilla - gravid med 1:an

Jättefin, förstår att du har svårt att slita dig från den. Du får lägga undan till nästa barn :)

2011-08-30 20:41:42
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Ida - mamma till Nova <3

Haha, men herregud så sött! Va skönt att inte behöva köpa en ny garderob stup i ett :P Nova har just nu 74. Och det skiljer ju typ bara 2 veckor på henne och Lexie :D

Kram

2011-08-30 20:54:22
URL: http://idacarlgren.blogg.se/
Emma Viklund

hihi, Melker kan med ha många små plagg fortfarande, han växer så sakta, men har märkt att allt fler kläder börjar bli för korta, men dom sitter liksom bra i omfång :p blir så svårt med passformen då tycker jag... Med Viggo var det tvärtom, för han stramade kläderna åt på bredden istället haha...

2011-08-30 21:31:29
URL: http://emmashjartan.wordpress.com
Tove Ahlberg

Hej Mia!

Vad glad jag blev för din kommentar, och vilken mysig blogg du har. Ja, det är något speciellt att läsa om andra som har barn i samma ålder. Önskar dig en fin kväll! Jag kommer och hälsar på igen:)

2011-08-30 22:06:19
URL: http://lovetove.nu
Emma Viklund

Sv: Ja, känns som han kommer bli en sån där vilde som klättrar precis verallt och även kommer ta sig ur spjälsängen så man får börja med växasäng tidigt ;p eller nåt hehe :)



JA, men visst ledsnar man på kläderna efter en stund och vill börja en ny storlek för att kunna köpa massa nytt... Trista är med favvoplagg man verkligen inte vill dom ska växa ur, men som man får lägga undan ändå :)



Hoppas du har en bra kväll. Kram

2011-08-30 22:15:04
URL: http://emmashjartan.wordpress.com
Mamma till William och prinsessan i magen

God förmiddag snäckan..Finns inget roligare än att shoppa till sina små barn & lita till hemmet..sÅ söta bilder.Ha en fin onsdag.kram kram

2011-08-31 10:44:15
URL: http://blondis81.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0