Så spännande!!

Jag måste bara berätta det här då jag får såna "flashbacks" från när jag själv gick i väntans tider! :)

En utav mina gamla kompisar här i Karlskoga är precis i den situationen som jag befann mig i för ca 5 månader sen!!

Sen jag kom hit till Karlskgoa har jag tänkt på henne då jag vet att det nu snart skulle vara dags! Och ja.. det visade sig att hon gått över nästan två veckor då hon igår ringde mig för att få lite råd om hur hon skulle göra... och hur jag hade haft det innan vi åkte in till förlossningen!!

Jag har ju inte skrivit någon förlossningsberättelse här än å nu är det väl änna försent? Men hur som helst så gick jag med förvärkar i typ 3 dygn innan Lexie ville komma ut!!! Dom hemskaste dagarna i mitt liv käns det som. Eller nej.. men dom två sista dygnen var inte jätteroliga om jag säger så!!


Jag med min jättemage och min TENS maskin som hjälpte föga!!

Nu satt hon i samma sits och visste inte hur hon skulle göra... skulle hon åka in  eller inte. I bland kom värkarna jätte tätt medan dom senare kom mer sällan!! Personalen sa olika saker till henne då hon ringde vid olika tillfällen och nu kände hon att hon inte orkade mer. Och jag förstår henne... hon var nu innte på dag 4 och visste ju inte om det hänt något eller inte då dom inte kollat  henne. Hon hade fått komma in i förrgår kväll för att få en brickanyl... UTAN att dom undersökte... har ni hört på den eller!!! Har man gått i 3 dagar och haft ont vill man väl fan att nån ska kolla åse om nåt är på gång eller!! Men nej.. dom hade bara skickat hem henne igen då hon inte hade tillräckligt täta värkar!!

Jag gav förslaget att ringa å säga som det var. Att NU ORKAR JAG INTE MER!! Jag skiter i vad Ni säger..Vi kommer in NU å då vill jag ha en undersökning!!


Precis utanför förlossningen...Spänd av förväntan!!! Ca 5 timmar senare kom Lexie!

För några timmar sen fick jag ett sms där hon berättar att dom nu, äntligen, snart ska få träffa deras bäbis!! Jag blev så himla glad att ögonen började vattnas på mig inne på IKEA!! Så glad för deras skull och så glad att hon ville höra av sig till mig och berätta!!

Nu önskar jag henne all lycka till och det ska bli så spännande å få höra hur det har gått och vad det blev för en liten krabat!! ♥

Kommentarer
Linda

Men jooo klart du ska skriva en förlossningsberättelse!!



Ja men visst är det så att man måste bo in sig lite!! Vi ska ju göra en total renovering och det tog oss nio år att komma på ;) Men snart är det dags! =D



Har också kikat på den där lampan! Görsnygg!!



Ha det gott vännen! Kram

2011-08-08 22:07:34
URL: http://livetienlitenstad.blogg.se/
Emilie

Åh tack, vad söt du är! Det mest störande är att jag inte kommer i ett enda par jeans som jag har.. mina höfter har blivit så breda efter graviditeten och förlossningen =/ Nu har det ju bara gått 6 veckor sen han kom.. men jag hoppas kunna komma i dom någon gång framöver, haha! När började du typ träna efter att du fött barn?



Jag håller med föregående talare, klart du ska skriva en förlossningsberättelse.. det är såå kul att läsa :)

Ha en bra kväll!

2011-08-08 22:45:38
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie
Angelica - Mamma till Moa

Jag vill med läsa din berättelse. Och va du tyckte om bb och alt sånt ;)

2011-08-09 07:40:34
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Anna-mamma till Vincent

Ja det blir lättare för var dag efter semestern!:) Klart du ska skriva förlossningsberättelse, vore roligt om du vill förstås:) Kram

2011-08-09 13:14:29
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Timjanoakleja

Åh så spännande! Jag har inte heller lagt ut min förlossningsberättelse, skrev en för mig själv men blev aldrig av att lägga ut den och ja, nu känns det ju lite passé... :-)



Kram

2011-08-09 14:54:05
URL: http://timjanoakleja.wordpress.com
fatima

Ohhhh lovely story darling! :') tack för att du delade med dig denna story. Visst är det magiskt.. avskyr också mina sista dygn som preggo samtidigt. Flodhästen Fatima typ-

2011-08-12 01:21:03
URL: http://www.mina-prinsar.com/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0