Tråkblogg!

Ja, det är ju inte så att det öser in inlägg här nu för tiden vilket gör att denna blogg blivit lite "tråkig" kan tyckas!

Inte för att jag inte har något att skriva om... för här händer ju massor hela tiden..men jag vet inte hur roligt det är att läsa om hur jag spenderar min dagar med familjen (i solen) varendaste dag!!

Nä.. sen är det väl så också att man på något vis också släpper det här med bloggandet lite när man har "semester" Det är liksom inte prio ett även om jag tycker att det är jätte kul att blogga och uppdatera Er på olika saker!

Men det blir säkert ändring på detta när vi kommer hem till Trollhättan igen och man inte "har fullt upp" hela tiden!

Lexie växer och utvecklas mer och mer för varje dag. Det har jag inte heller skrivit något om! Jag är inte lika duktig på att uppdatera om "förstagångs" saker som många andra bloggmammor är.. utan jag slänger in nåt inlägg när det passar liksom!

Jag sa till Classe att detta inte skulle bli en blogg som bara handlade om Lexie.. Alltså...jag ville inte ha en mammablogg.. "för vem är egentligen intreserad av min unge tänkte jag"!! (vilket iofs motsatsen visat)

Jag ville ha en blogg som handlar om mig och mitt liv "som sambo till en sjöman och mamma till Lexie"! Hur vi får dagarna att gå när Classe är borta och vilka "äventyr" vi hittar på när pappi är hemma!!Därför kanske jag som sagt inte skriver om allt som händer i Lexies utveckling!!

Nu blir det ju mycket prat om vår lilla skatt trots allt men jag hoppas för Er som inte är mammor eller intresserade av barnmat..bajs..dreggel..prat...vändningar, sovrutiner osv... fortfarande tycker att det är roligt att läsa min blogg... samtidigt som att alla mammor där ute också tycker det är roligt när inläggen handlar om ex: utveckling....frågor...olika dilemman osv!! :)


Kommentarer
Angelica - Mamma till Moa

Jag tycker om din blogg, och de är su som bestämmer innehållet i den så jag tycker du ska fortsätta precis som vanligt :)

2011-08-07 16:32:24
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Elin - Mamma till My

Jag gillar din blogg oavsett vad du skriver om :)

2011-08-07 19:02:27
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Jenny

Lexie ÄR ju en del av ditt/ert liv så självklart är det helt ok att skriva om det. Tycker det är kul att läsa om hennes utveckling och hur ni har det. Keep it up! Kram!

2011-08-07 19:14:09
URL: http://jennyler.blogg.se/
Angelica - Mamma till Moa

Ja jag gjorde den i Photoshop. Jätteenkelt när jag väl förstod. Tur man har en smart pojkvän ;)

2011-08-07 19:48:38
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Therese- Mamma till Ameah

Jag älskar din blogg Mia! En av mina favoriter :) Jag förstår helt och hållet att det blir lite lägre tempo med bloggandet när vädret är så bra. Vi läsar är kvar ändå..



Måste ju tillägga att Lexie är hur söt som helst i inlägget där hon smaskar på sina fossingar. Mmmm :D

2011-08-07 21:04:29
URL: http://mylifeinthai.se
fatima

Snyyging du är och brunis...



Hahah, jag tänkte också sådär.. Kommer aldrig bli en sådan mamma bloggare som bara skriver om mitt barn. Haha vet inte vad som hände, började med att jag skrev så mycket om graviditeten och att jag började gilla andra mamma bloggar. Sedan så fortsatta man bara.. haha. Jag älskar ju din blogg och respekterar att du har sommarlov :) Massa kramar.

2011-08-07 21:07:34
URL: http://www.mina-prinsar.com/
Ida - mamma till Nova <3

Klart att det går ner lite i tempo när man glassar i solen. Men gillar att läsa vad du än skriver om. Även om de är bajs, blöjjor eller vilken mat du lagat ^^ Haha!

Kram

2011-08-07 21:29:59
URL: http://idacarlgren.blogg.se/
Rocktjejen

Det är just därför jag gillar din blogg. Du skriver om allt möjligt mellan himmel & jord. :)

Fastnade direkt för din blogg!! =)

Kram!

2011-08-07 23:03:48
URL: http://rocktjejensblogg.blogg.se/
frida

Jag gillar alla dina inlägg :)

2011-08-09 13:03:38
URL: http://fritte.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0